To su omogućili sporazumi ili šta god, sa stranim državama (valjda sa Nemačkom, koji su omogućili lakše zapošljavanje i prelazak profesionalnih vozača. Neko lepo reče ovde, ovo što je trenutni problem nedostatka je ništa u odnosu na ono što će biti posle nove godine, kada bude otišlo njih daleko više odjednom. A GSP svojim potezima ništa ne radi da ih zadrži, barem pozitivnim potezima.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=582581#p582581:32u9v95l je napisao(la):KartmenBG » 19 Nov 2018 09:06 pm[/url]":32u9v95l]Danas sam se vozio, uzasno mi je žao stanja u GSP-u, tacno nema vozača. Novi vozaci obicno se vidi da su priuceni. Da li je moguce da su svi kvalitetni vozaci otisli. Ostali su i kad su bile 90-te, i turbulentne 2000. I cak za vreme krize, kako onda je moguce da u vreme “ekonomskog buma” svi pobegnu. Užas, mislim da period od 20 godina od bombardovanja smo mogli da izgradimo zemlju i poboljsamo plate, penzije standard ali na zalost sve nas sad sustiže i blizi se momenat kad cemo platiti cenu floskule “ako ti neces da radis ima ko hoce”. Nece imati ko da prevozi u Beogradu...ustvari imace ali bice uzasno skup prevoz onda.
A ove jakne od 8.3k, pa takva jakna (kao sa slike), može lagano da se za mnogo manju cenu, a ako treba logo, može lepo neka štamparija i gotova stvar. Ni ostalo nije jeftino uopšte, ne znam stvarno odakle ta ludačka cena. Neko se tu lepo ugradio koliko ja vidim.