1327 koliko vidim. Bio je jedan od boljih Japanaca do dolaska Solarisa, tj dok nije izgubio svoju posadu i redovne polaske na 511-ici mislim. Vrlo brzo je pao ispod proseka po sveukupnom stanju, kako estetike tako i mehanike.
Pominjani 1075 pripada velikoj karaburminoj seriji 201-ica iz 2002 godine, ali mu je prikolica sigurno koju godinu starija. Nije njegova, što jasno mogu da vidim po slikama. Moguće da mu je prikolicu donirao 1275. Bio je limarijski dosta dobar, ali je pripadao seriji predodređenoj za rashod po dolasku Solarisa, pa je dugo stajao poprilično kompletan u garaži. Doduše, ne znam kakav je bio po pitanju mehanike.
Što se servisnih vozila tiče, stizalo je ponešto, ali nije baš ceo vozni park zamenjen. IVECO Trackeri su još dobri i ne mnogo stari, a manjih i većih kombija i kamiončića ima podosta, tako da nemam predstavu ni u kakvom su stanju generalno, a ni koliko ih ima. U Krnjači su valjda privremeno od kako je zgrada EGO-a u Despota Stefana prodata. Ne znam gde je predviđeno da im bude stalna baza.