Србо, тим серијама је рок употребе одавно хес бин ендед... Јапанцима треба посветити максималну пажњу, јер сем механике они проблеме са позиције возача немају проблеме за лето, само их ремонтовати механички, и постепено се посветити набавци половних возила са стране, јер није ипак нормално да на неким линијама фале возила, попут рецимо 601 да ти у сред шпица на Студењаку налеће соло конзерва ка Сурчину, а погрбио се на доле... Значи, под хитно набавка 100 соло и 100 зглобова са стране из Швабије до 5 година старости, неутралисати све серије 200 од Икарбуса, оставити Јапанце, Соларисе и Конекте да гину крвнички до краја, све кад је локални произвођач неспособан за даљи рад !!![url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=531226#p531226:kk0qv1gi je napisao(la):SRBO » Tue Apr 10, 2018 7:16 pm[/url]":kk0qv1gi]Ма каква замена возног парка какви бакрачи - одржавање, квалитет и одржавање. Икарбусу дигнути стандард у стилу шок терапије. Нема се пара за нова возила, штедња. Нека их шаљу на ремонт али како треба, потпуна модернизација серије 200. Нека убаце неке остале серије 100 ако нису сви посечени.
Свака теби част, измислио си топлу воду. Замисли нико од нас се никада није јавио возачу, ми мрзимо возаче и они мрзе нас. У ком свету ти живиш дечко, дижеш фоткање буса на окретници на ниво као да је то не знам ни ја шта. Престани да се ложиш да си неко и нештоDjole Pevcanin":eab2juki je napisao(la):Бајо мој одеш на окретницу и само "добар дан ја сам љубитељ аутобуса, јел није проблем да сликам бус" ако не да сликаш у пролазу као сада и крај приче. Иначе, супер фотка