Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 295 95,2%
  • BMC

Glasovi: 15 4,8%

• Ukupno glasača
    310
Kakve veze ima Citaro LE sa IK 112LE?

Nisam baš siguran da je Mercedes predvideo da se zadnji prepust produžava (nije uobičajena praksa). Da li znaš koliki je posao produžiti šasiju na mestu na kojem to proizvođač nije predvideo, naročito na tom o kojem ti govoriš? Da ne kažem da to niko ne bi radio zbog desetak centimetara, to je neopravdano i iracionalno, a tehnički teško izvodljivo.

Dok ne slikam razlike, nema svrhe polemisati kako i zašto, onda ćemo o tome, zašto i kako...

Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka

Prikaze MB šasija, a potrudiću se da dobijem i fotografije tog dela za koji sam dobio informaciju da je nadograđen i da je prošireno. Da uporedimo, možda i ja imam pogrešne informacije.

Lasta je imala autobuse na sprat za gratsku viznju vozili su na linijama 85 i 15 zanima me da li bi ti busevi mogli da saobracaju na liniji 50 i zasto grad ne razmisli o kupovini tih buseva da bi isli na trasama gde je velika guzva a gde ne moze zglob da prodje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zbog protoka putnika, jer je užasno spor ulaz/izlaz. Neka me ispravi profa, stručni naziv za to je fluktacija. I na 15 je bilo katastrofalno, dok siđu, popnu se, sano dvoje vrata, jednostavno nije funkonalno i praktično.

Од та два остао је само један, други је бранков мост преправио у кабриолет :D

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Takvi autobusi nisu nikako za 50 jer je to presedacka linija, putnici konstantno ulaze i izlaze i neprakticno je. Retko ko ide je koristi da ide od Ustanicke do BB ili obrnuto jer postoje brze alternative.

Можда да Икарбус склепа неки ИК 112 4В по узору на ИК 103 4В :D

Nisu ti busevi za nas srbe, jer se neki seljaci guraju da uđu i da sednu za vožnju od 10min.
Mislim da je se Lasta zeznula što ih je uzela jer su delovi skupi.
Nego šta bi sa 100 Sorova? Hoće li svi biti solo ili pola zglobovi?
Nelogično je da uzimaju sve solo.

Evo ga zglobni Sor
maxresdefault.jpg

direktor":3paam795 je napisao(la):
Sta mu je to iznad vrata pocevsi od drugih

Mozda brojaci putnika salim se verovatno osvetljenje kada se otvore vrata...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=411543#p411543:28ledknz je napisao(la):
profa_chb » Sre Okt 19, 2016 9:17 am[/url]":28ledknz]Nisam razumeo, šta ćeš da slikaš i zbog čega?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=411557#p411557:28ledknz je napisao(la):
becks89 » Sre Okt 19, 2016 11:06 am[/url]":28ledknz]Prikaze MB šasija, a potrudiću se da dobijem i fotografije tog dela za koji sam dobio informaciju da je nadograđen i da je prošireno. Da uporedimo, možda i ja imam pogrešne informacije.
Izvini, nisam bio aktivan par dana. Kakvi su to prikazi šasija, i gde mogu da se slikaju? Vidim da pominješ i da je nešto prošireno, pa me je to dosta zaintrigiralo. Nadam se da možeš da podeliš sa nama neke od svojih izvora, pošto me često mlađe kolege pitaju gde mogu naći zanimljive informacije o stvarima koje nisu čuli na faksu :)

Niški put bez broja.
Prethodno se najaviš i dobiješ propusnicu od direktora.

A, ok, hvala na odgovoru! :)

Nisam baš siguran da su oni baš prava destinacija za moja pitanja, mada ne sumnjam da bi imali odgovore :kafa:

Tamo se kriju odgpvori kako naj lakse i najbrze zapaliti autobus

1b9a8e92f940137905686325bc0f2fbf.jpg

Komedija navliniji 604 zglobni maz bus :D

Obzirom da su na šasijama kamperske stolice to znači da će u gotove autobuse biti ugrađena Pilot-ova sedišta ?
Inače blagi očaj od sedišta.

Direktore koliko te plaća Ikarbus?

Setili se da odrade Wordpress sajt u 2016. godini, ja bi im ovakav uradio za 100 eura.

Vrh