На линији 83 вози више аутобуса типа ИК218М. По нашим стандардима су у прилично употребљивом стању, мада такви у Немачкој неби изашли на улицу. За дивно чудо у свима раде унутрашњи дисплеји, али шта показују је друго питање. Мислио сам да су то само два дисплеја повезана на неку централну јединицу, али сада схватам да сваки дисплеј има свој процесор и да не постоји синхронизација између њих, Боже које расипање! Додуше овакви дисплеји донекле скрећу пажњу путницима са других проблема. У већини случајева предњи и задњи део саобраћају на истој линији мада није обавезно. Поједини стандардни путници предлажу да се организује кладионица шта ће се наћи на дисплејима. Данас, пишем о поласку у 07:53 са Црвеног крста, на предњем дисплеју је писало Време:23:52 Датум:04.01. а на оном у приколици Време:09:20 Датум 20.09.. Питам се чему служе дисплеји са накарадним датумом и временом? Боље да не показују датум и време него безвезарије. Успут заиста ми није јасно по ком времену возачи возе? Обзиром да је на валидаторима неко треће време а они полазе по неком свом времену.
Пре неки дан сам се возио „Шпанцем“. На предњем спољном дисплеју је писало „L7 ТАS“, на бочном дисплеју није писало ништа, на предњем унутрашњем дисплеју иза возача стајало је „Ustanička“ а на осталом дисплејима је показивало„32°“ и за све време вожње показивања на дисплејима се нису мањала! За дивно чудо на упареним Катицама нисам приметио разлике у показивању под условом да обе Катице имају поменуте.