Cela preostala (neizgorela) N serija je prebacena u Kosmaj. Pored svih mana, sluze. Kod mene je redovan 509, pocetkom godine je imao mali pozar, ali od tada je jedan od najredovnijih na 306. S druge strane, jutros je bio i 507 koji tesko prebacuje brzine, uz brdo ne moze da prebaci u drugu, tako da se kilometar vukao 10 minuta. I na ravnom jedva prebacuje, treba mu desetak sekundi da uspe da prebaci. Mada ja nemam utisak da je N serija predizborna, verovatno jer nisam tada bio ukljucen u tu pricu, a koliko znam kupljeni su zbog obnove voznog parka za Univerzijadu.EUKALIPTUS":1j6wziaa je napisao(la):Ovo me podseća na Đilasovu predizbornu N seriju, od koje sad retko koji autobus imamo prilike da vidimo. Nadam se da neće tako biti i sa ovom serijom, ali s obzirom da je i ova serija predizborna, jako sumnjam u kvalitet predizbornih autobusa.
Ja da sam nadlezan u GSP-u na 31 ne bih pustio Solaris sve dok je tramvajska bastica (zuta traka) prepuna rupa.SRBO":ra6men58 je napisao(la):Ауу бајо данас на 31 ниједан соларис занимљиво. Возио се неким што му једно крило на другим вратима не раде изгледа намерно
Rešili su to tako što su zabranili Solarisima kretanje istom.laki72":3t60aggh je napisao(la):Ja da sam nadlezan u GSP-u na 31 ne bih pustio Solaris sve dok je tramvajska bastica (zuta traka) prepuna rupa.SRBO":3t60aggh je napisao(la):Ауу бајо данас на 31 ниједан соларис занимљиво. Возио се неким што му једно крило на другим вратима не раде изгледа намерно
Stara rasklimatana vozila da salju i mogu da razumem, ali nesto sto je najnovije i sto jos otplacujemo kroz kredit???
Ne bi smeo niti jedan bus GSP-a da se kreće tramvajskom bašticom u Bul. Oslobođenja. Postoji zabrana i bila je u putnim nalozima.laki72":3s8xmhzf je napisao(la):Ja da sam nadlezan u GSP-u na 31 ne bih pustio Solaris sve dok je tramvajska bastica (zuta traka) prepuna rupa.SRBO":3s8xmhzf je napisao(la):Ауу бајо данас на 31 ниједан соларис занимљиво. Возио се неким што му једно крило на другим вратима не раде изгледа намерно
Stara rasklimatana vozila da salju i mogu da razumem, ali nesto sto je najnovije i sto jos otplacujemo kroz kredit???
Sta je resenje?Mocithe":3e3k3s5s je napisao(la):Sta je onda resenje? Da ne idu Bulevarom nego paralelno onom ulicom koja se uliva kod Hrama u JNA.
kopmania":35t5dor1 je napisao(la):Volvo mega bus Autobus objašnjava sa snagom Ne znam jel ima različitih ali oni na 25 su tako jaki
tragac":2rknjmni je napisao(la):kopmania":2rknjmni je napisao(la):Volvo mega bus Autobus objašnjava sa snagom Ne znam jel ima različitih ali oni na 25 su tako jaki
Mege objašnjavaju i kvalitetom izrade. Već je prošlo podosta vremena a oni i dalje izgledaju kao prvog dana.
1347 i 1349 su radili. 1349 mi je delovao kao mnogo bolji autobus, ali ga nema vec neko vreme na 94. Ovaj 1347 je prilicno redovan.dare":1udij34g je napisao(la):Neke n serije su zaduzili na moju najbolju liniju liniju94EUKALIPTUS":1udij34g je napisao(la):Ovo me podseća na Đilasovu predizbornu N seriju, od koje sad retko koji autobus imamo prilike da vidimo. .