Вожд":1wfxoiwk je napisao(la):Мада и до самог аутобуса је.
Нов и модеран, у коју год боју да га офарбаш...
Norexan":2bn51bcl je napisao(la):zexland":2bn51bcl je napisao(la):Odvratno! Ne mogu da verujem da ce opet biti crveni...bilo koja boja samo ne crvena...uzasno podseca na 90e...ogroman korak unazad :?
Црвена је оригинална боја ГСП-а (пре зелене) тако да је лепо што се враћамо традицији.
stf":275j4n7y je napisao(la):Нисам знао за ово.
Čika Brana":23ya3qfq je napisao(la):OK ta boja se zove bordo. Ni to nije loše samo da nije CEO autobus ofarban. I crvena i bordo se dobro slažu sa drap, oker, bež već kako ko zove. Većina gradova koji imaju crvena vozila kombinunju sa nekom svetlijom drap bojom. Setite sa kako su bile ofarbane prve Tatre T3 a i kanije Katice. Nije loša kombinacija ni sa bordo bojom. Po meni je možda najgora kombinacija koju ćemo najverovatnije videti na ulici CRVENO-CRNO. Barem kada bi se na novim Ikarbusevima gornje staklo stavilo u drap boju bilo bi malo bolje. Na novim autobusima gde su stakla lepljena za karoseriju a ne drže se kederima, stakla su fabrički zacrnjena po ivicama da se nebi video crni lepak. Mislim da su danas napravili i neki sivkasti lepak pa bi ivice stakala mogle da se ofarbaju u istu boju. time bi gornji deo autobusa izgledao lakše i lepše.
EUKALIPTUS":30x4s8vy je napisao(la):Ma bolje i da mi peva Mica Trofrtaljka nego da se puštaju reklamčine sa onih monitora, ali kada je nešto profitabilno, tada niko ne vodi računa kome to smeta, i čiji mozak ugrožava, ali kada nije profitabilno, onda se nađu silni moralisti. E, to je kapitalizam.
To sam pominjao jednom prilikom, takodje bi to bilo dobar izvor prihodaАлександар":1s9yobbt je napisao(la):Najbolje bi bilo da postoji centrali radio (poseban) samo za vozila GSP-a. Dobro bi doslo uz servisne info.