Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 298 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    315
da treba biti pribran zato sam izmenio komentar ali bas izazivaju biciklisti zao mi vozaca busa.Treba da se traumira a ovaj se namerno trka sa njim da bi ispalo kako su vozaci autobusa za sve krivi.Ako ga vozac zaobisao mogao je biciklista blago da uspori a ne da se inati

Autobus na liniji 74 oborio je pešaka (13), na raskrsnici Beogradske ulice i Bulevara kralja Aleksandra, oko 19:30 sati.

Autobus udario pešaka Foto: M.M.

Kako kažu u GSP-u, autobus je dečaka udario na pešačkom prelazu.

- Dečak je pretrčavao ulicu na pešačkom prelazu, ali na crvenom svetlu za pešake i nije primetio autobus na liniji 74 koji ga je udario - kažu u dispečerskom centru GSP.

Dečak je u svesnom stanju i sa povredom glave kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

- Dečak se trenutno nalazi na dijagnostici - kaže Aleksandra Berić, portparol Urgentnog centra.
Autobus udario dečaka u Bulevaru kralja Aleksandra

Autobus trenutno stoji poprečno preko Beogradske ulice, pa se saobraćaj ka Tašmajdanskom parku ne odvija, dok je ka Slaviji otvorena samo jedna traka.

Na mestu nesreće nalaze se tragovi krvi.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/543828 ... Aleksandra

Jučerašnja Politika:

c2e191005b9c98b4f4e0bb2418615934.jpg

ef9f2b133d83222799ed9bd31d549241.jpg

Ovo je glupost, u Poljskoj kao autobusi idu prazni. Pa i tamo postoji špic, gužva, masovna dešavanja. Uostalom autobus je predviđen da može da ide pun. Ne znam ni po kom standardu oni računaju kapacitet autobusa.

Ja ne vidim da su išta loše rekli. A opet ovo je slika posle utakmice. Normalno da je gužva.

E kad smo mi spali da vozač mora da reaguje da se ustupi mesto trudnici, onda jbg...
Bravo za vozača, da je neke pravde bio bi nagrađen :)

Elem, čini mi se da je firma krenula u borbu sa indijancima za volanima svojih vozila, kako mi se čini na finjaka su skinuti sa dobrih vozila i uvaljene su im kante i to videh kod dve, tri posade, e sad može biti da su neki drugi razlozi, ali želim da verujem da je neko skupio muda da pripitomi bagru, krajnje je vreme bilo...

becks89":bpihm5tp je napisao(la):
E kad smo mi spali da vozač mora da reaguje da se ustupi mesto trudnici, onda jbg...

Da , upravo tako. :grand:

BRAVO za vozaca :kk:

i sram bilo sve ostale koji ste bili u vozilu!!! :notok:

Predviđen je za emitovanje reklamnog (i zabavnog/informativnog) sadržaja, kompanija "Masel Group".

Vrh