Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 293 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    308
u Solarisu 3175 na 23 prokišnjava daljinski kontrolisani šibedah koji se pokvario na položaju otvoreno, ušao kontrolor koji se razmišljao da li da isključi bus ali je odustao od te namere.

Koji to kontrolor iskljucuje autobuse pola kosmaj bi mogao da iskljuci

Primećivao sam kod većine sa elektronskim šiberima te probleme, ili da ga ne zatvori do kraja ili da sam sa sobom šiber radi bez kontrole, čak se sećam da su vozači skidali sa kontakta prekidače za šibere kada ih konačno vrate u pravi položaj, kako nebi bili ponovo otvarani, nije izgleda samo do Solarisa, primećivao sam i u Ikarbusima, a i po inostranstvu u raznim vozilima...

Kod Solarisa kada se uključe brisači zatvaraju se šiberi i obrnuto. Takođe kada se uključi klima isto se zatvaraju šiberi.
Ikari su imali nezavisnu komandu od bilo čega.

Ih nema, pa nema toga sto majstori GSP-a sa kombinirkama ne mogu da rese, samo secnu zicu i caooooo.

Ima ih dosta, ti su lupani pa im nisu vraćani garažni ni grbovi na poklopac. Čini mi se da je to 3199 ili tako nešto...

Navijači zapalili autobus u Južžnom bulevaru

Grupa navijača zapalila je danas oko 13.40 autobus u Južnom bulevaru, a u incidentu nije bilo povređenih.
Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, grupa navijača ubacila je desetak baklji u autobus koji saobraća na liniji 46.
Vatrogasci su na terenu, a policija traga za počiniocima. Za sad nema informacija o tome da li je neko priveden.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/49...licijskom-opsadom-legitimisu-se-sumnjiva-lica

Sad te idiote upregnuti na jedan pokvareni autobus i terati ih da ga vuku kroz grad sa putnicima, plus da svakom plate kartu. Briga me koja su njihovs uverenja i protiv cega protestuju, ali ne da luduju i unistavaju.

Naježim se pri pomisli sa kakvim osobama delim ovaj grad! Šta da je bilo nekoga u autobusu, užas!

solecar":1iwb094x je napisao(la):
Pa kad nisu mogli da biju pedere ...

Pa dobili su verovatno naređenje sa vrha, zanimljivo da je skoro svaki put kada je bilo reči o
gej paradi, tj. pokušaju da se održi sve se završavalo u rušenju i paljenju.

Sada gle čuda, poslušali su vlast i ostali kod kuće.

Oduvek se znalo ko ih vodi i koja partija njima upravlja, samo se plašim da znam šta
su dobili zauzvrat...

Ne znam kakve ovo veze ima sa paradom srama na našim ulicama danas? Gospoda su isparadirala svoje i sad nakon toga neko uzima i uništava grad i gradsku imovinu jer mu smetaju ovi izrodi? Sve ovo što se desilo i što će se dešavati nema apsolutno nikakve veze sa paradom, parada je samo izgovor za ovo nasilje. Takođe, ono što mi bode oči, "NAVIJAČI". Navijači su na stadionima, sportskim terenima, arenama, ne na ulici, ovo su huligani! Velika je razlika, ja sam navijač, idem manje više redovno na utakmice, volim svoj tim i ne želim da me mešaju u isti koš sa ovakvim ljudskim otpadom i šljamom.

Da se vratimo temi...
MqWqpS4.jpg

Obratite pažnju na stanje instrument table
tD8xnJK.jpg

46-ica u Južnom bulevaru, garažni broj 463. Nastrada ni kriva ni dužna...
Sreća pa šteta nije izgleda prevelika...

1062486539542818d1f3ac9603789469_640x360.jpg

126728984254281a285ef9a270886278_v4%20big.jpg

708867064542818e72a356696977666_v4%20big.jpg

Kako nije velika šteta, pa otišla su tri stakla + šajba, al' i to će po džepu naroda, pošto ove nikad neće pronaći...

sreca pa nije nov bus........ne podrzavam lgbt al ne podrzavam ni unistenje grada zbog njih..........

sasa901":1lb1b44y je napisao(la):
sreca pa nije nov bus........ne podrzavam lgbt al ne podrzavam ni unistenje grada zbog njih..........

Admine obriši ovaj post jer je širenje homofobije

Biciklistkinja":1oqqzj96 je napisao(la):
sasa901":1oqqzj96 je napisao(la):

Admine obriši ovaj post jer je širenje homofobije

Onda može i ovaj jer zbog širenja paranoje. :roll:

Iznošenje ličnog mišljenja koje nikoga ne vređa je sloboda govora. Čovek nije nikoga uvredio niti poziva na nasilje. Možda je Prajd konačno uspešno održan, ali hvala Kosmosu, policija misli još nije uvedena iako idemo punom brzinom ka tome.

Vrh