U kosmaj preseljena kompletna serija IK-201 iz 2006. godine, dakle iz SP "Zemun" 303 i 304, iz SP "Karaburma" 936, 937,938,939 iz SP "Novi Beograd, 1193,1194,1195,1196 ukupno 10 komada. Lepo pojačanje pred zimu.
stf":ffsk7i6f je napisao(la):Да, то је једна од донација из пост двехиљадитих.
cgmiki":2abrptd8 je napisao(la):On navodi da, iako su "solaris" autobusa odlični, imamo državu koja se nalazi u lošoj finansijskoj situaciji, tako da bi bilo neprihvatljivo da se „okrene leđa“ Ikarbusu.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=08&dd=23&nav_id=891291
Koliko god vama to putnicima izgledalo smešno i neozbiljna veoma je nezgodno raditi nešto novo, raditi novu liniju nakon par godina rada i rutine na nekoj određenoj liniji i polasku. Znam dosta situacija kada se recimo odrađuje nešto pa deo trase deli sa "svojom" linijom, da po navici krenu trasom svoje redovne linije, bilo je slučajeva kada je kolega koji je 6 godina radio na 17, prebačen kasnije na 16 prvog dana na kružnom toku na NBGD, nastavio pravo umesto levo, ili evo baš pre neki dan, po navici drugar na autokomandi daje migavac i usporava da skrene desno trasom 78ce, sreća pa sam ja bio priseban i podsetio ga da je na liniji 9 I putnici su se nasmejali A bilo je skoro kad ga je Karaburac uvezao u ulicu koja je to jutro zatvorena, pa nije imao kud nego je ostao zaglavljen Navika je čudna stvar :mrgreen:loyola":1ax52knb je napisao(la):Vozac na 25ici malopre promasio skretanje u Maksima Gorkog, pa su putnici izasli napolje da ga navode u rikverc da ide
Nije prošao testove." Pao je " na liniji 26.loyola":3pprfzmz je napisao(la):Da li neko zna sta se desava sa onim eko busem na baterije?
Način testiranja mislim da određuje proizvođačdirektor":3pprfzmz je napisao(la):Otisao odano nisu bili sposobi da organizuju voznju sa putnicma nesjecam se razloga