Staklena_Wool_nica":k6jlc7qy je napisao(la):Da se vratim i malo u nazad. Treba uvesti bonus za vozace. Ako su na stanicama na vreme, odrzavaju svoje vozilo, ne prave prekrsaje i sudare, nagraditi ih debelo na kraju godine. Ko postigne odredjeni standard po 500 Eura svakom od Deda Mraza. Da vidite kako ce im prijati nagrada za korektno ponasanje i odgovornost. Na kraju ce i GSP ustedeti. Znaci uvesti podstreh vozacima za bolju uslugu prema korisnicima prevoza, kad vec nemaju stock opcije.
kopmania":1fpnj4p9 je napisao(la):Ako se nova vlast u Beogradu pitala, vozicemo se u kaNtama, i liazima..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veceras krenuo sa ustanicke neverovatno nakrivljen na desnu stranu.. izdrzao je do parkinga motela radmilovac :roll: Slika i prilika kosmajevih vozila, a ovi smra**** od politicara igraju igrice vlasti. Pogonu Kosmaj su autobusi potrebni ODMAH dok nije neko poginuo!marrecar":oe2z5lis je napisao(la):Mislim da je moja poenta zvanicno danas dokazana... #73 NIKAKO nije za saobracaj. Pre mozda 10-15 minuta opet se pokvario u blizini hotela Radmilovac, na liniji 306 u smeru ka Ustanickoj... Autobus se zasigurno kvaro vise puta u protekle dve nedelje...
P.S. Bukbalno se osecam kao prorok, 5 minuta pre kvara sam se setio ona dva kvara pre par nedelja i pomislio sam kako bi bilo ironicno da se opet desi kvar... I desio se...
veb983":19qruxun je napisao(la):Veceras krenuo sa ustanicke neverovatno nakrivljen na desnu stranu.. izdrzao je do parkinga motela radmilovac :roll: Slika i prilika kosmajevih vozila, a ovi smra**** od politicara igraju igrice vlasti. Pogonu Kosmaj su autobusi potrebni ODMAH dok nije neko poginuo!marrecar":19qruxun je napisao(la):Mislim da je moja poenta zvanicno danas dokazana... #73 NIKAKO nije za saobracaj. Pre mozda 10-15 minuta opet se pokvario u blizini hotela Radmilovac, na liniji 306 u smeru ka Ustanickoj... Autobus se zasigurno kvaro vise puta u protekle dve nedelje...
P.S. Bukbalno se osecam kao prorok, 5 minuta pre kvara sam se setio ona dva kvara pre par nedelja i pomislio sam kako bi bilo ironicno da se opet desi kvar... I desio se...