podseti me kad sam snimio klip na 18 sa 892, kad sam ga prijavio taj dan jer je razvodna tabla u salonu bila bez poklopca, od tada ga nisam video u saobracaju, premda sam čuo da je dva kruga kasnije isključen zbog "visoke temperature", evo bar dva meseca ga ne vidim ni na 18 ni na 15.
I ttreba, pogon unutra ko u zatvoruАпослутно, ајде Земун нека руше али Карабурму би било глупо...
Biče veselo da se vidi kako će ga isterati.Jeste na trotoaru, ali makar ne blokira šine, u poslednjih mesec dana, 2 puta su se privatni autobusi (oba puta Govnava) kod Hrama tako načičkali u kvaru na šine i ne pada im napamet da su paralisali tramvaj i to usred jutarnjeg špica.
Који бре капацитет крнтија која се распада, једва вуче...Објективно, овај аутобус није у добром стању, али свакако вреди видети аутобус оваквог капацитета, на линији као што је 48.
Ик 218М 896 на линији 48, на Канаревом брдуPogledajte prilog 212840
Od utorka su 45, 81, 81L, 612 i 613 pod Strelom.Управо на траси 613 виђен комби (мини бус мерцедес) Стреле, вероватно обука возача.
Prestovi idu pod presu.Mozda je neko pitao, da li ce Prestovi Ikarbusi u rashod ili samo prelaze u drugi grad. Znam da Tamnavini idu sa sve samim prevoznikom.
Кад смо код Тамнаве,41655 је катастрофа,нешто лупа оно би свако нормалан искључио из саобраћаја.Znaš koliko su dobri busevi kad ni Tamnava nije uspela da ih uništi, danas sam se vozio jednim na 39 i u sasvim dobrom stanju je bus, daleko bolji od bilo kog Bmc-a ili Liaza. Šteta što ih Gsp nije uzeo, stvarno su dobri busevi.
a ja baš danas video dva u kvaru, verovatno bili na 71.Znaš koliko su dobri busevi kad ni Tamnava nije uspela da ih uništi, danas sam se vozio jednim na 39 i u sasvim dobrom stanju je bus, daleko bolji od bilo kog Bmc-a ili Liaza. Šteta što ih Gsp nije uzeo, stvarno su dobri busevi.
Na 35 je vrteo neki leš, haos kako je razvaljenКад смо код Тамнаве,41655 је катастрофа,нешто лупа оно би свако нормалан искључио из саобраћаја.
Знам то, него стрела преузима.Ne mogu da se setim, koliko znam kombi je redovan na 613.
A 88?Od utorka su 45, 81, 81L, 612 i 613 pod Strelom.
Od države nam Limundo napraviše.Procenite sami. https://www.halooglasi.com/nekretni...bus-kod-zmaja-autoput-za-zagreb/5425644476263
Sklanjaju ih iz pogona da im ne smetaju tamo, zaboravice ljudi da je tu ikada bila firma, bas kao za Zmaj, ko se pa vise seca da je tu ranije bio gigant, a ne glupavi trzni centar.
Јел ће сад стрела да држи цео потез 600?Od utorka su 45, 81, 81L, 612 i 613 pod Strelom.
Јел ће сад стрела да држи цео потез 600