pa vozač mi je rekao tako, a sad ja ne znam šta je na tom polasku redovno.939 ne menja ništa, na taj polazak upada šta stigne.
pa vozač mi je rekao tako, a sad ja ne znam šta je na tom polasku redovno.939 ne menja ništa, na taj polazak upada šta stigne.
Да ли је возач странац па му треба помоћ?Pogledajte prilog 197981
Dugo lovio lovio i konačno ulovio pomoćnika vozača busa
aaaa učinilo mi se da je ram vrata svetliji nego što jeste, pa sam mislio da je 2006. u pitanjuPa nije naročito ni star. Koliko vidim jedna od poslednje proizvedenih 103-jki 2015. godine za privatne prevoznike.
Možda je neko ko je buduci vozač došao da se provoza i vidi kako je sve to.Svi su tečno pričali srb i čuli se do 2 vrata nije delovalo kao obuka
To su nova vozila za privatnike Avala bus grupe kojim će zameniti Mazove sa 511, nisu nikakva vozila u kvaru, to sam i ja prvo pomislio, ali ovo uopšte nije Bmc Cng, nego običan dizel.Vidim na placu Temsa na putu do aerodroma ogroman broj turskih gadosti u bojama GSP...da li su to mozda novi za predstojeci tender?
Ништа ново.MAZ 41426 na 50
Искључиво турских јер никад брже не набављамо нова возила.Ma šta bre 700, ne priznajem ništa ispod hiljadarke.
A kad već kupujemo, daj i 300 tramvaja i 200 trolejbusa,.
Gangul paša.
Imaš li informaciju kako su se pokazali zglobni BMC? Jesu li bolji nego solo? I kako se pune? Jel i dalje cepaju nultu kilometražu do pumpe i nazad?U poslednjih 30 do 40 godina je prvi put da imamo isključivo autobuse proizvodene u jednoj jedinoj zemlji, i to u teškoj dominaciji. Nije u pitanju Nemačka, Španija, Holandija itd., nažalost. Možda Beograd ima pašu umesto gradonačelnika, a da mi ne znamo.
Nisu rekli samo koje jeseni, jer ove sigurno ne.