Sam imidž javnog prevoza je kod nas loš, mnogo godina unazad. Plus, mnogo je ljudi koje i te kako pucaju kompleksi, ako bi rekli da idu igde javnim prevozom. Znam to i po sebi, jer me pojedini ljudi iz mog okruženja gledaju čudno kad kažem da volim da idem javnim prevozom, a vlasnik sam kola skoro 15 godina, mislim koliko imam dozvolu. Volim i da vozim, al mi sloboda u kretanju javnim prevozom kroz grad jako prija. Ne opterećujem se parkiranjem, mogu nekad i posle posla da sednem na piće, gde god da idem neka veza postoji, pa ako i ne znam gde je tačno to što mi treba, javnim prevozom mi je uvek lakše nego da to tražim kolima. Takođe, gužve u gradu mnogo lakše podnosim iz autobusa, trolejbusa i tramvaja, nego li iz svojih kola. Sve u svemu, za mene je javni prevoz jedan vid slobodnog i potpuno rasterećenog kretanja kroz grad. Samo parkiranje je veliki stres, pogotovo u centralnim gradskim zonama. Nekad se bez kola stvarno ne može, ako se mora na više strana u par sati. Pogotovo za kupovine, mislim kad ima da se nosi. Primera radi, kad nisu gužve, stizao sam busom i do Mladenovca od Labudovog brda za sat i po, kao i sad ove subote. Nije baš sjajno, jer mi kolima treba oko 35 minuta, al za mene je faktički džabe, i opet nije baš toliko dugačko niti stresno, al lastini autobusi su stvarno užas, u oba smera Temse LD. Enterijer štrokav, a sedišta u raspadu. Uz bolja vozila, stvarno ni takva relacija nije bauk.