KizaNoSleep
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.11.2019.
- Pohvaljen
- 1.700
SP Košmar na 601?
Kraj je blizu, vidim ja... Nego, da im nije daleko to?
7/601 se isključuje u SurčinuНије много. Раде укључења/искључења са БГХ2О
Teraju i dalje ( nazalost) na 27e do Bloka 20, a isli su i do Zemun Backe na 83.SP Košmar na 601?
a za to vreme je baceno 10 mutanata u Košmaru i dodatno smanjena i otezana sansa za normalan red voznje.Gsp genijalci imaju visak Bmc buseva na Nbgdu, pošalju ih na 70 koji drži Kosmaj i koji prolazi pored garaže, da bi onda uzeli i ubacili buseve Kosmaja da idu na 601 za Surčin, totalno ludilo
Sva uključenja i isključenja (osim jednog isključenja) na 70 su na Bežanijskoj kosi, koja je neuporedivo bliža Novom Beogradu nego Kosmaju.Gsp genijalci imaju visak Bmc buseva na Nbgdu, pošalju ih na 70 koji drži Kosmaj i koji prolazi pored garaže, da bi onda uzeli i ubacili buseve Kosmaja da idu na 601 za Surčin, totalno ludilo
Zglobni elektro Higerda pustimo malo masti na volju, sta ocekujete u ponudi za tender za nova vozila?
Sirmium je kupio IK-218N i IK-201 od M&M-a, dok je IK 218 2012. nakon neuspešne prodaje završio u delovima.Не знам како је завршио ту.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Нема ту маште. Унапред је одлучено а тендер је само формалност.da pustimo malo masti na volju, sta ocekujete u ponudi za tender za nova vozila?
da ja prokomentarisem ovo malo.Načuh razgovor vozača u 306, pa valja podeliti, mada mislim da se opet radim o čuvenom "rekla kazala".
Navodno od maja ponovo rokada među pogonima, pa prema priči se očekuje da 27E i 53 preuzme Novi Beograd sa po 5 polazaka na obe linije, dok ostatak ostaje u Kosmaju. Zemun dobija neke polaske na 83, dok 302 navodno polovično preuzima Karaburma, a 304 kompletno. Tu su poveli priču kako neki moćnik iz SNS-a koji živi u Ritopeku zahteva da se 304 u potpunosti pokrije zglobnim BMC-om u cilju što bolje promocije vlasti. Dalje nastavljaju da Novi Beograd preuzima 303 i 408, dok će 405 deliti s Kosmajem i to sve navodno usled viška solo BMC-a. Spominju i povećanje broja Kosmajevih vozila na 601 i da se ne zna šta će biti sa 75.
Lično mišljenje mi je da je sve ovo pod velikim upitnikom i da mi više deluje na neka izmišljanja nego na realne mogućnosti. Ima li još neko možda bilo kakvih informacija o ovome?