Bracajerkovic
Beginner
- Učlanjen(a)
- 04.06.2022.
- Pohvaljen
- 109
U ponedeljak mali bmc bio na 85 prepun, posle podne.
Ja kažem da su to ubedljivo najbolja vozila u Pogonu Kosmaj i da je šteta sto ih nisu uzeli više umesto onih ik ik 103 kanti su mogli da uzmu bar još malo ovih Mercedesa, uvek se radujem kad ih vidim, uživanje je voziti se u njima i meni deluje da je remont malo ozbiljnije urađen i da nisu samo prefarbali vozila nego da je rađeno i na mehanici. Sećam se kakve je probleme imao na primer Conecto 197, nakon remonta tih problema nije bilo, greota za Conecta 188Napokon imam prilike da se vozim sa Conectom #184 I mogu da kažem da je zadovoljstvo, vozilo utegnuto extra, ide k'o zmaj, grejanje je brutalno
Primetio sam da vozi umesto LE već neko vreme, hvala bogu naravno. Šteta za 188, s obzirom na malu seriju gubitak je ekvivalentan otpisu 10 Solarisa odjednom. Ti autobusi su nešto najbolje što je ovaj grad nabavio u prvoj deceniji 21. veka. Jesu stari, ali to nikako ne treba uzimati za zlo. Ukoliko uz pomoć dostupnih delova budu u mogućnosti da održe pristiojnu pouzdanost mogu dugo trajati. Ne znam u kakvom im je stanju konstrukcija, ali iz ugla putnika mogu reći da se bolje drže od mnogih novijih vozila. Možda je najveća greška u ovom veku načinjena izostankom nabavke većeg broja zglobnih kojih je osim u Turskoj bilo i u Bugarskoj, Mađarskoj, Poljskoj i Hrvatskoj.185 redovan na 30 već nekoliko meseci, čini mi se umesto Ikarbusa 3224 koji je danas radio sihtu na 307
Ima doduse jedan, 172, vozio na 40 pre neki dan. Nakrivio se na levu stranu kao Fap, mislio sam prevrnuce se.Primetio sam da vozi umesto LE već neko vreme, hvala bogu naravno. Šteta za 188, s obzirom na malu seriju gubitak je ekvivalentan otpisu 10 Solarisa odjednom. Ti autobusi su nešto najbolje što je ovaj grad nabavio u prvoj deceniji 21. veka. Jesu stari, ali to nikako ne treba uzimati za zlo. Ukoliko uz pomoć dostupnih delova budu u mogućnosti da održe pristiojnu pouzdanost mogu dugo trajati. Ne znam u kakvom im je stanju konstrukcija, ali iz ugla putnika mogu reći da se bolje drže od mnogih novijih vozila. Možda je najveća greška u ovom veku načinjena izostankom nabavke većeg broja zglobnih kojih je osim u Turskoj bilo i u Bugarskoj, Mađarskoj, Poljskoj i Hrvatskoj.
Pa to su stariji (2003.) a oni nisu remontovani.Ima doduse jedan, 172, vozio na 40 pre neki dan. Nakrivio se na levu stranu kao Fap, mislio sam prevrnuce se.
Verovatno Mercedesi iz 2003, znam da je zvanično otišao jedino 161, za ostale ne znam#188 i jos 1 pored njega stoje u Zelezniku, ne znam koji je taj drugi. Jos ih nisu isekli... kad se krene od Lole Ribara desno ka obrenovackom putu kod firme TEHPRO ( to je Bore Stankovica ), vide se sa leve strane u daljini malo. Ispred je otpad ,,SENA'' a to iza ne znam sta je, ima gomila nekih starih vozila i medju time i njih dvojica mucenika
Završili su 146, 147, 150, 151, 154, 157, 158, 159, 160, 161, 166, 167, 169 i 170.Verovatno Mercedesi iz 2003, znam da je zvanično otišao jedino 161, za ostale ne znam
Zaglavio?3380 је Хигер који се заглавио.
Pa juče vozilo koje je napravilo kolaps... Video sam ga pre 16h na Ustaničkoj na 302.Zaglavio?
da ponovim još jednom: remontovani su i 145-179, ali još negde 2015. ili 2016.Pa to su stariji (2003.) a oni nisu remontovani.
Najgori su #152 #153 #155 #162 #169.
Najbolji je #165.
Oni koji jesu su #180-199, minus #188 izgoreli na 405.