Bulbulderac17
Advanced
Ne znam šta si hteo da kažeš sa ovim što je boldovano? Možda imam jeftiniju ulaznicu pa nisam razumeo o čemu ovde pričaš...pojasni slobodno...napiši slobodno ...forum trpi sve neće ovde niko da skoči na tebeMoram da primetim kako je simptomatican model ponasanja i podrazumeva se kao neka nova normalnost.
Apropo prepiske vezane za profesionalnog upravnika i odrzavanje zgrade i ako ja dobro tumacim isti.
Dobili smo predloge od supruge investitora u svojstvu stanara oko odrzavanja zgrade. Komentari i predlozi su dozvoljeni, ali zbog razloga za koje se zna koji su, ali nisu navedeni ti isti predlozi se nece razmatrati, nego je nase samo da potpisemo i da nam zivot posle toga svima bude mnogo lepsi.
Ko god misli drugacije je nezahavalan i bezobrazan. I kad to kazem mislim na tebe Bulbuderac
Što se tiče ove inicijative...mislim da je dotična lepo napisala...ko želi da se uhvati tog posla nek se javi...evo ja nominujem tebe da nam nađeš najbolje moguće rešenje koje će nam omogućiti da ulazimo u čistu zgradu bez da preskačemo smeće ...i da ne moramo da se krstimo i pomolimo pre ulaska u lift jer se čuje kao Sputnjik. Javi samo gde da upišem moj glas
btw...imaš u nick-u Zvezdara a pišeš pogrešno naziv svog kraja gde živiš.
Izgleda da ću pre ja tebe da vodim na piće.