Šta je novo?

Airport Garden

Realno je sama situacija čudna, imamo slike ovde na temi da su neki radovi već počeli u junu kad je i stavljena klauzula pravosnažnosti na rešenje o odobrenju izvođenja radova, da bi tek sada sredinom septembra bila podneta i odobrena prijava radova.
Nisam dovoljno upućen u postupak objedinjene procedure da znam je li to očekivano i uobičajeno, možda neko drugi na temi zna.

To ima smisla samo ako se ti radovi odnose i na drugu fazu, pa je taj rok donekle i logičan, uprotivnom je vrlo zabrinjavajuće.
To su radovi ulične infrastrukture koji moraju biti gotovi da bi se uopste dobila upotrebna dozvola zgrade i poceli deliti kljucevi. Iskreno nadam se da ce ipak zavrsiti pre kraja februara, vise mi deluje taj datum kao krajnji rok, ako probiju taj rok onda valjda moraju novu dozvolu da traze. Super sto se krenulo kopanje u Dj. Stanojevica, koliko sam shvatio sad se kopa za spajanje na kanalizaciju, po dosadasnjoj dinamici napredak je bio do 5m dnevno, tako za preostalih 300-400 metara moze se ocekivati da zavrse za mesec ipo do dva. Ne znam dokle planiraju da kopaju ali u CEOP dozvoli stoji i parcela ispred reiffeisen banke, sto je poprilicna distanca. Pored kanalizacije ne znam da li trebaju da kopaju jos nesto, mozda spajanje na toplovod, struju, telekomunikaciona infrastruktura... plus asfaltiranje ulica... sve u svemu realno mogu do kraja januara da kompletiraju radove, sad verovatno i papirologija neka treba da se završi pa tek onda kljucevi

Što mislite da navedeni radovi imaju veze sa AG ? Ono je rekonstrukcija toplovodne mreže...

Izvinjavam se sto skrecem s teme, ali bas je bezveze sto ovde admini brisu komentare, bez ikakvog obavestenja sta je problematicno u nekom postu, ukoliko nema spoljnih linkova, niko se ne reklamira, vredja, targetira i sl.

Prilozi

• IMG_7518.jpeg
    IMG_7518.jpeg
    245,9 KB · Pregleda: 15
Vrh