Kako napreduju unutrašnji radovi na lameli A? Jel su stanovi i hodnici skoro gotovi ili ima još posla?Poslednje tri slike moje prethodne objave su iz Lamele A. Evo još nekoliko nasumičnih slika. Sledeći put kada budem obilazio, malo više ću da uslikam Lamelu A.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako napreduju unutrašnji radovi na lameli A? Jel su stanovi i hodnici skoro gotovi ili ima još posla?
Kako napreduju unutrašnji radovi na lameli A? Jel su stanovi i hodnici skoro gotovi ili ima još posla?
Ni blizu.
Ova slika je stara mesec dana, upadljivo mi je ovaj poslednji sprat sa leve strane, ova izolacija stoji i dalje tako nezavršena izložena svim vremenskim uslovima... nisam stručnjak, ali sam čuo da kamena vuna ne treba da bude izložena kiši, da može da prouzrokuje problem sa vlagom...
Drage komšije,
Čekam stan u prvoj fazi u lameli B.
Da li neko ima informaciju da li možemo očekivati useljenje u oktobru mesecu?naravno niko iz AG mi se ne javlja..
Muči me jer već 2 nedelje kopanje kanalizacije stoji ispred The One kule.
Baš mi je ovo iščekivanje bezveze jer treba i da otkažem podstanarski stan u kojem sam trenutno.
Zna li neko da li je u stanovima spušten plafon u prostorijama?
Interesuje me zbog rasvjete. Da bi dobili nešto iole funkcionalno i izgledno spušteni plafon (rigips) je obavezan.
Krenule na instagramu reklame za Airport Garden Business Park:
Pogledajte prilog 250575
EDIT:
A vidim i da su sajt sredili:
![]()
Naslovna - Airport Garden
Vizija rasta Blok 65 Novi Beograd Blok 65 Beograd je izuzetan projekat jer donosimo novu dimenziju poslovanja za grad i […]agbp.rs
Pogledajte prilog 250576
Pogledajte prilog 250577
Nije moguce da odbiju od poslednje rate jer ne znaju kada je dan primopredaje, tj. koliko dana kasne...Poštovani gospodine,
Saglasno obavezama preuzetim overenim Ugovorom o kupoprodaji nepokretnosti, po isplati kupoprodajne cene u celosti, a kada se ispune i drugi uslovi za useljenje, Prodavac će dostaviti obaveštenje Kupcima o tačnom datumu kada mogu očekivati useljenje.
S obzirom na kašnjenje u primopredaji, na koje Airport Garden kao prodavac nije mogao da utiče a o čemu ste ranije obavešteni, Airport Garden prihvata i obavezu isplate penala saglasno potpisanom ugovoru o kupoprodaji te Vas ovim obaveštavamo o načinu isplate obračunatih penala:
- obračun se vrši mesečno,
- isplata će se izvršiti nakon obaveštenja o okončanim radovima i da je zgrada spremna za useljenje.
Isplata penala biće moguća samo nakon isplate kupoprodajne cene u celosti.
S poštovanjem,
Odgovor na email od 31-og jula.
Dakle prvo daš pare pa onda oni vraćaju, samo ne znam gde i kako, ali mi se ne sviđa ovo prvo sve da platite pa ćemo vraćati, valjda je bolje da odbiju od zadnje rate!
Dan kada zgrada prođe tehnički prijem i spremna je da primi prve stanare, je zadnji dan kašnjenja, to što ćeš ti ili ja možda tek za 30 dana da uplatiš ne ide na njihov račun.Nije moguce da odbiju od poslednje rate jer ne znaju kada je dan primopredaje, tj. koliko dana kasne...
Odgovor na email od 31-og jula.
Dakle prvo daš pare pa onda oni vraćaju, samo ne znam gde i kako, ali mi se ne sviđa ovo prvo sve da platite pa ćemo vraćati, valjda je bolje da odbiju od zadnje rate!