Šta je novo?

Airport Garden

Ja sam vec par puta vidjao da u par stanova ima ljudi, zavesa i svetla, pricaju ljudi uvece
Mislim da su nekima vec dati kljucevi da se useljavaju, sada na koju foru tacno ne znam :)

Poslednje tri slike moje prethodne objave su iz Lamele A. Evo još nekoliko nasumičnih slika. Sledeći put kada budem obilazio, malo više ću da uslikam Lamelu A.

20250823-105805238-i-OS.avif

20250807-133636863-i-OS.avif

20250823-103848239-i-OS.avif

20250823-103907019-i-OS.avif
Kako napreduju unutrašnji radovi na lameli A? Jel su stanovi i hodnici skoro gotovi ili ima još posla?

To sam i ja cuo ali do nedavno su tek stavljali one cevi za kanalizaciju itd nzm na koju foru onda zive tu

Kako napreduju unutrašnji radovi na lameli A? Jel su stanovi i hodnici skoro gotovi ili ima još posla?

Poslednji put sam obišao Lamelu A u Subotu 23.8, za stanove je teško proceniti jer su neki stanovi skroz gotovi na nižim spratovima dok u nekim stanovima na istom spratu sem maltera ništa drugo nije urađeno. Čini mi se da su na 4. Spratu radili parket. Stanovi do 3. Sprata su većinski zaključani. Hodnici su popločani do 6. sprata. U Subotu su radili 7. Sprat i pločice na terasi sve do povučenog sprata. Oba lifta A1 lamele su operativni već 2 meseca, liftovi u A2 lameli se ne koriste za sada. Gipsarski radovi su stigli do 8. Sprata, dok na 9. Spratu i Povučenom rade grejanje i malterisanje.

Ako ima neko konkretno nešto da ih zanima ili neki stan, mogu da bacim pogled kada budem sledeći put išao.

Poslednjih par poseta, recimo u protekla 2 meseca baš dosta radnika ima na lamelama A1 i A2 usudio bih da kažem da ih ima preko 50 a možda i više.

Vrh