Gde zivis ti?Pretpostavljam da to nije legalno dok se stan ne pretvori iz stambenog u poslovni prostor ?
Gde zivis ti?Pretpostavljam da to nije legalno dok se stan ne pretvori iz stambenog u poslovni prostor ?
BiH.Gde zivis ti?
Ja sam im uputio email pre nekih 10 dana, dve nedelje, do danas je odgovor "radio silence", dakle mora se ići lično u prostorije i tražiti odgovor.Pozdrav svima, da li neko ima informaciju vezano za placanje penala s obzirom da je investitor probio rok vise od 6 meseci, da li im je neko uputio zahtev za placanje penala?
Pa valjda tu do Bele Reke!Mene isto zanima sta se desava sa placanjem penala? Rok je probijen . Jel moze neko da me uputi u koje prostorije se ide? Jer kad nazovem prodaju i agente oni se prave ludi.
Ako je neko bio ili planira da ide jel moze da nam prenese informacije
Gde si ti kupovao stan, kako ne znaš gde treba da ideš?Mene isto zanima sta se desava sa placanjem penala? Rok je probijen . Jel moze neko da me uputi u koje prostorije se ide? Jer kad nazovem prodaju i agente oni se prave ludi.
Ako je neko bio ili planira da ide jel moze da nam prenese informacije
Ranije je Kadena prodavala projekat a ne direktno investitor.Gde si ti kupovao stan, kako ne znaš gde treba da ideš?
Jel neko pitao za penale?
Ne bih da imam probleme tamo, negde sam procitao da investitor hoce da preti ako mu se zameri. Ne konkretno ovaj investitor , nego drugi neki , negde sam procitao iskustva
Bolje da ne znas kakvi sve ljudi kupuju stanove. Poznanik kupio stan u jednom kompleksu, ne zna koliko ce da ima klima u stanu niti kad ce da bude zavrseno.Šta sve neću pročitati na ovom forumu.
Neko je napidao na forumu, počinju novi projekat tu negde kod Bele Reke, pa misli da im ne ide na ruku, da izbiju na rđav glas, to jest da zakidaju, ali u zemlji Srbiji, ništa nije nemoguće.Ako se investitor buni za penale nadji advokata i tuzi. Penale ce morati da plati ako su po ugovoru
To mozda mislis na onaj Airport Garden Business Park ali to stoji vec duze vreme bez ikakvih naznaka pomaka:T
Neko je napidao na forumu, počinju novi projekat tu negde kod Bele Reke, pa misli da im ne ide na ruku, da izbiju na rđav glas, to jest da zakidaju, ali u zemlji Srbiji, ništa nije nemoguće.
Dosta su bili spori sa uredjivanjem partera i pri kraju projekta, i sa podnosenjem / ispravkom dokumenata.@Extroniks mislim da je Airport Garden Business Park namenjen za kompletno drugu target grupu kupaca te ne bih poredio sa stambenim kompleksom. Takođe mislim da su okolnosti tu bitne, pitanje kako bi se Greda ili neki drugi investitor snašao sa momentom da mora da kopa za infrastrukturu do Omladinskih brigada u trenutnim okolnostima i da sa Gradom dogovora papirologiju a da svi drugi čekaju na njih. Nije opravdanje za AG ali objektivno ne bih mogao da kažem da je njihova nekompetntnost glavni razlog.
Ja sam poslao email pre 10 daba, i jedini odgovor koji sam dobio je "mrtva tišina".Što se penala zbog kašnjenja tiče, svako ko na njih ima pravo, smatram da treba sa Airport Gardenom da upostavi kontakt i zatraži ispunjenje prava. Pošto je tema ovog foruma gradnja mislim da je apsurdno da spekulišemo i spinujemo o fizičkim napadima za koje nismo ni sigurni da su se desili.
@Extroniks mislim da je Airport Garden Business Park namenjen za kompletno drugu target grupu kupaca te ne bih poredio sa stambenim kompleksom. Takođe mislim da su okolnosti tu bitne, pitanje kako bi se Greda ili neki drugi investitor snašao sa momentom da mora da kopa za infrastrukturu do Omladinskih brigada u trenutnim okolnostima i da sa Gradom dogovora papirologiju a da svi drugi čekaju na njih. Nije opravdanje za AG ali objektivno ne bih mogao da kažem da je njihova nekompetntnost glavni razlog.
Slažem se, info koji ja imam je da su usporili dosta kada su videli da od ovoga sa iskopavanjem ulice za infrastrukturu nema vajde. Što je naravno napravilo utisak evo ih ovi digli rukeDosta su bili spori sa uredjivanjem partera i pri kraju projekta, i sa podnosenjem / ispravkom dokumenata.
Na to sam primarno mislio, pred kraj projekata kao da su ostavili samo 10% radnika da rade.
Ja sam poslao email pre 10 daba, i jedini odgovor koji sam dobio je "mrtva tišina".
Očekivao sam od njih neko zvanično obaveštenje kupcima (email), kao 27-og januara ove godine kada su poslali da se odlaže useljenje, pošto se papirologija zamrsila ko "pile u kučinu", da ne dodajem r, vulgarno ispada, mada je istina.
Za sada imamo samo ovaj forum, kao izvor polu informacija, šbbkbb...
Pa na onu sa koje smo dobili obaveštenje, koja i stoji na njihovom sajtu office@airport-garden.rs. Stavio u agenta prodaje (AG) sa kojom sam bio u kontaktu i za ugovor i za posete gradilištu, i za svašta nešto, ali sad nema ni od nje nikakvog zvaničnog odgovora, da li joj je rečeno ne odgovaraj ništa na papiru, može samo oralno (dvostruko značenjeSlažem se, info koji ja imam je da su usporili dosta kada su videli da od ovoga sa iskopavanjem ulice za infrastrukturu nema vajde. Što je naravno napravilo utisak evo ih ovi digli rukeSa druge strane, stanovi u prvoj fazi su bili gotovi još kada sam prvi put posetio gradilište a na drugoj fazi se od te moje prve posete krajem Marta pa do sada poprilično konzistentno radi, obilazim gradilište u glavnom jednom nedeljno.
Hm, da to bi i mene iznerviralo, ne znam na koju adresu si im pisao? Lično do sada nisam imao iskustvo da ne mogu da dođem do informacija, ovako ili onako. Pade mi sad nešto na pamet i za penale, pitanje je takođe tumačenje teksta ako im je rok do 02.08 bio, da li to znači da se penali isplaćuju nakon navršenih mesec dana od isteka roka, što bi bio 02.09 ili na početku isteka roka?
Pozdrav,Slažem se, info koji ja imam je da su usporili dosta kada su videli da od ovoga sa iskopavanjem ulice za infrastrukturu nema vajde. Što je naravno napravilo utisak evo ih ovi digli rukeSa druge strane, stanovi u prvoj fazi su bili gotovi još kada sam prvi put posetio gradilište a na drugoj fazi se od te moje prve posete krajem Marta pa do sada poprilično konzistentno radi, obilazim gradilište u glavnom jednom nedeljno.
Hm, da to bi i mene iznerviralo, ne znam na koju adresu si im pisao? Lično do sada nisam imao iskustvo da ne mogu da dođem do informacija, ovako ili onako. Pade mi sad nešto na pamet i za penale, pitanje je takođe tumačenje teksta ako im je rok do 02.08 bio, da li to znači da se penali isplaćuju nakon navršenih mesec dana od isteka roka, što bi bio 02.09 ili na početku isteka roka?