Šta je novo?

Airport Garden

Gledajuci cijene u okolini ja mislim da bi useljiva garsonjera mogla da prodje za 4000 hiljade m2.

2023 godine cena garsonjere je kostala 3.511,00 sa pdv-om.Tada je za 50% placenog bilo 5% popusta, a za 80 ili 90% placenog 8%. cini mi se da u ugovoru stoji stavka oko profesionalnog menadzmenta koji odrzava zgradu i mislim da ce biti oko 100-120 din po kvadratu.u to spada sve, ako se ne varam. Garazna mesta su bila 28000 i 2023 godine dok su spoljna parking mjesta bila 16000

Gde su ta spoljna?

U Graraži na suterenu (ispod Lamele A1/2) ima 38 garažnih mesta a spolja ima 61 parking mesto, sve ostalo je u garažama -1 i -2. Toliko sam makar ja izbrojao. U garaži na -1 ima oko 250 mesta i valjda slično toliko na -2.

Dobio si ok cenu ali zasto uzimas preko agencije ( ako uzimaju proviziju?) .. jel mozes da Nazoves direktno air port prodaju i oni ce ti dati istu ponudiu?? Sto se tice cene, dobio si korektnu ponudu. Moj kvadrat je bio skuplji uz obrazlozenje zato sto je zgrada vec gotova i spremna za useljenje ( naravno sad tek vidim da nije spremna za useljenje jos dugo). Ja sam relativno skoro kupio stan kraj 2024. I bilo je reci da ce se useliti za dva meseca. Ali to sad vise nije ni bitno.

Danas sam bio u prolazu te sam opet snimio stanje na gradilištu dronom, nešto kopaju u ulici koja prolazi između AG i Airport City-a.

Napravio sam do duše samo jednu sliku iz drona (da imam za thumbnail), u ovom slučaju prostora između Lamela B i A, gde se nalazi spoljašnji parking.

Danas sam bio u prolazu te sam opet snimio stanje na gradilištu dronom, nešto kopaju u ulici koja prolazi između AG i Airport City-a.

Napravio sam do duše samo jednu sliku iz drona (da imam za thumbnail), u ovom slučaju prostora između Lamela B i A, gde se nalazi spoljašnji parking.
Prosao pre neki dan...Pitao radnike za koju zgradu kopaju...Kazu za Pupinovu palatu.

To je to, ima 34 parking mesta spolja :dil:

Vrh