2023 godine cena garsonjere je kostala 3.511,00 sa pdv-om.Tada je za 50% placenog bilo 5% popusta, a za 80 ili 90% placenog 8%. cini mi se da u ugovoru stoji stavka oko profesionalnog menadzmenta koji odrzava zgradu i mislim da ce biti oko 100-120 din po kvadratu.u to spada sve, ako se ne varam. Garazna mesta su bila 28000 i 2023 godine dok su spoljna parking mjesta bila 16000
Gledajuci cijene u okolini ja mislim da bi useljiva garsonjera mogla da prodje za 4000 hiljade m2.
U useku sa unutrasnje strane, samo jedan usek je parkic, drugi je parking ( onaj deo blizi mazda salonu)Gde su ta spoljna?
U useku sa unutrasnje strane, samo jedan usek je parkic, drugi je parking ( onaj deo blizi mazda salonu)
Prema UP, ima 94 parking mesta u tom suterenskom delu lamele A. 34 su potpuno otvorena, dok je ostalih 60 natkriveno zgradom.Zar tu nema samo nekoliko parking mesta?
Prema UP, ima 94 parking mesta u tom suterenskom delu lamele A. 34 su potpuno otvorena, dok je ostalih 60 natkriveno zgradom.
Pa tesko jer je kredit veci od prodajne cijene!Mogla bi, a mogao bi i porez na dobit da prodje.
Pa tesko jer je kredit veci od prodajne cijene!
Prosao pre neki dan...Pitao radnike za koju zgradu kopaju...Kazu za Pupinovu palatu.Danas sam bio u prolazu te sam opet snimio stanje na gradilištu dronom, nešto kopaju u ulici koja prolazi između AG i Airport City-a.
Napravio sam do duše samo jednu sliku iz drona (da imam za thumbnail), u ovom slučaju prostora između Lamela B i A, gde se nalazi spoljašnji parking.
Danas sam bio u prolazu te sam opet snimio stanje na gradilištu dronom, nešto kopaju u ulici koja prolazi između AG i Airport City-a.
Napravio sam do duše samo jednu sliku iz drona (da imam za thumbnail), u ovom slučaju prostora između Lamela B i A, gde se nalazi spoljašnji parking.
Napolju ima 49 parking mesta predvidjeno, a u suterenu 38.To je to, ima 34 parking mesta spolja![]()
Napolju ima 49 parking mesta predvidjeno, a u suterenu 38.
Ima 61 mesto napolju, od toga je 49 izmedju Lamela A i B, a još 12 je izmedju Lamela B i C.Neko reče da spolja ima 61