Terminal 10 residence, stambeno poslovni kompleks, gradi ga vlasnik Mazda salona i bice uklopljen u sklopu salona (Dipem D.O.O. je investitor).sta se ovo gradi pored?
Terminal 10 residence, stambeno poslovni kompleks, gradi ga vlasnik Mazda salona i bice uklopljen u sklopu salona (Dipem D.O.O. je investitor).sta se ovo gradi pored?
Ovo mi deluje kao da je neki pijani arhitekta radio projekat, sacuvaj boze! Sve iskrivljeno, nabijeno nista se sa nicim ne slaze...svaka cast na hrabrosti ljudima koji su kupili stan sa pogledom na unutrasnjost kompleksa.Terminal 10 residence, stambeno poslovni kompleks, gradi ga vlasnik Mazda salona i bice uklopljen u sklopu salona (Dipem D.O.O. je investitor).
Pogledajte prilog 231246
Parcele su imale ogroman potencijal, ali je ocigledno maksimizacija profita bio prioritet.Ovo mi deluje kao da je neki pijani arhitekta radio projekat, sacuvaj boze! Sve iskrivljeno, nabijeno nista se sa nicim ne slaze...svaka cast na hrabrosti ljudima koji su kupili stan sa pogledom na unutrasnjost kompleksa.
Uu ovde je bas gusto.. stetaTerminal 10 residence, stambeno poslovni kompleks, gradi ga vlasnik Mazda salona i bice uklopljen u sklopu salona (Dipem D.O.O. je investitor).
Pogledajte prilog 231246
Ovo mi deluje kao da je neki pijani arhitekta radio projekat, sacuvaj boze! Sve iskrivljeno, nabijeno nista se sa nicim ne slaze...svaka cast na hrabrosti ljudima koji su kupili stan sa pogledom na unutrasnjost kompleksa.
Nama su rekli da će biti od 0.7 do 1 EUR po kvadratu.Da li neko zna koliko ce biti cena
Nisam ni očekivao. U trenutnoj situaciji, ja bih bio srećan da ključeve dobijemo po ugovoru 30-og juna, ali mislim da polako klizimo ka aneksima.Nema izmene na CEOP-u evo četvrta nedelja :/
Nisam ni očekivao. U trenutnoj situaciji, ja bih bio srećan da ključeve dobijemo po ugovoru 30-og juna, ali mislim da polako klizimo ka aneksima.
Nemojte komšija, sad će ispasti da ne može da se izgradi zgrada u pravnoj državiNisam ni očekivao. U trenutnoj situaciji, ja bih bio srećan da ključeve dobijemo po ugovoru 30-og juna, ali mislim da polako klizimo ka aneksima.
Pa baš ovaj deo radi "država", i ne uliva mi nikakvo poverenje, tri pita su do sada odbijeni. Zadnji put su razlog bile neke pravne zavrzlame, tipa istekao elektronski sertifikat. Koliko treba vremena da se obnovi elektronski sertifikat? Ja bih rekao max par dana, a evo ulazimo u četvrtu nedelju i nema ništa na CEOP-u. Od prvog odbijanja do drugog postavljanja prošlo je mesec dana sa sve Novom godinom i Božićem, plus tu su imali sijaset stvari da poprave i nađu saglasnosti, i ostale trice i kučine. Od drugog odbijanja do trećeg postavljanja prošlo je dve i po nedelje, opet imali su još koju saglasnost da nađu i prilože. A evo za el. sertifikate ni nakon +/- 21 dan nema pomaka. I to je samo papirološki deo, tek onda treba da krenu sami građevinski radovi, a stiže Vaskrs i pa i 1. Maj, a znaš kako je na državnoj s*si, malo pauza, malo bolovanje, i eto nas vrlo brzo na polovini godine, to jest kraju ugovora.Nemojte komšija, sad će ispasti da ne može da se izgradi zgrada u pravnoj državi![]()
Gospodine Ilija, izvinite unapred na mojoj neposrednosti što pitam, gde živite u Beogradu ili u unutrašnjosti?U kojoj situaciji?
Slažem se, ali sam ja protumačio to kao neozbiljnost na strani AG. Da li ovaj specifičan zahtev zapravo podnosi neko JP, a ne AG?Pa baš ovaj deo radi "država", i ne uliva mi nikakvo poverenje, tri pita su do sada odbijeni. Zadnji put su razlog bile neke pravne zavrzlame, tipa istekao elektronski sertifikat. Koliko treba vremena da se obnovi elektronski sertifikat? Ja bih rekao max par dana, a evo ulazimo u četvrtu nedelju i nema ništa na CEOP-u. Od prvog odbijanja do drugog postavljanja prošlo je mesec dana sa sve Novom godinom i Božićem, plus tu su imali sijaset stvari da poprave i nađu saglasnosti, i ostale trice i kučine. Od drugog odbijanja do trećeg postavljanja prošlo je dve i po nedelje, opet imali su još koju saglasnost da nađu i prilože. A evo za el. sertifikate ni nakon +/- 21 dan nema pomaka. I to je samo papirološki deo, tek onda treba da krenu sami građevinski radovi, a stiže Vaskrs i pa i 1. Maj, a znaš kako je na državnoj s*si, malo pauza, malo bolovanje, i eto nas vrlo brzo na polovini godine, to jest kraju ugovora.
Da da onako kako ja to razumem, grad je bio u obavezi taj deo da uradi, ali posto bi se to cekalo ko zna koliko, AG ce uraditi ali grad kao "investitor" tih radova mora da obezbedi dozvolu.Slažem se, ali sam ja protumačio to kao neozbiljnost na strani AG. Da li ovaj specifičan zahtev zapravo podnosi neko JP, a ne AG?
Da, AG sada pravno nema ništa, OK jedino ako imaju nekoga u gradskoj upravi da "pogura" stvar. Teko po dobijanju ove dozvole mogu da rade ulicu kada Telekom i Beogradske elektrane urade svoj deo.Slažem se, ali sam ja protumačio to kao neozbiljnost na strani AG. Da li ovaj specifičan zahtev zapravo podnosi neko JP, a ne AG?
Ne uzbuđujem se ja, nego mi je prosto neverovatno...Koliko sam ja razumeo u ugovoru, bez penala su mirni od 02.02 plus "opravdanih" 6 meseci.
Tako da mislim da se niko ne uzbuđuje previše ...
Već smo "pojeli" mesec i po...od tih 6Koliko sam ja razumeo u ugovoru, bez penala su mirni od 02.02 plus "opravdanih" 6 meseci.
Tako da mislim da se niko ne uzbuđuje previše ...
Gospodine Ilija, izvinite unapred na mojoj neposrednosti što pitam, gde živite u Beogradu ili u unutrašnjosti?