Šta je novo?

Airport Garden

sta se ovo gradi pored?
Terminal 10 residence, stambeno poslovni kompleks, gradi ga vlasnik Mazda salona i bice uklopljen u sklopu salona (Dipem D.O.O. je investitor).
ag_parcela.jpg

Na trećoj preostaloj parceli u ovom delu oko AG po urbanističkom projektu treba da bude poslovna zgrada (ova zgrada pravougaonog oblika do Airport City-ja na renderu u postu iznad). Međutim, tu parcelu je Airport Garden prodao firmi BG Invest, a koliko sam ja upoznat, oni uglavnom grade stambene zgrade. Ima li neko informaciju šta BG Invest planira na toj parceli?

Terminal 10 residence, stambeno poslovni kompleks, gradi ga vlasnik Mazda salona i bice uklopljen u sklopu salona (Dipem D.O.O. je investitor).
Pogledajte prilog 231246
Ovo mi deluje kao da je neki pijani arhitekta radio projekat, sacuvaj boze! Sve iskrivljeno, nabijeno nista se sa nicim ne slaze...svaka cast na hrabrosti ljudima koji su kupili stan sa pogledom na unutrasnjost kompleksa.

Ovo mi deluje kao da je neki pijani arhitekta radio projekat, sacuvaj boze! Sve iskrivljeno, nabijeno nista se sa nicim ne slaze...svaka cast na hrabrosti ljudima koji su kupili stan sa pogledom na unutrasnjost kompleksa.
Parcele su imale ogroman potencijal, ali je ocigledno maksimizacija profita bio prioritet.

Po meni bolje da je i kvadrat bio skuplji 100-200 eur a da su isli na drugaciji koncept, ne sumnjam da bi se svakako sve prodalo.

Posebno ovi mučenici na nižim spratovima koji su odlučili da se pozdrave sa dnevnom svetlošću.

Prošao danas, sa južne strane skinute skele, fasada završena na celoj južnoj strani izuzev one vertikale gde je bio lift. Sa zapadne strane i dalje skele, par radnika šrafe one L profile što treba da drže kamenu vunu. Okolo zgrade stazica se radi, postavljaju se ivičnjaci, čak je i jedna ulična svetiljka postavljena. Inače deluje mi da ta stazica će glumiti trotoar dok se ne bude radio onaj veliki kružni tok i duple trake u dva smera sa razdelnim ostrvom gde bi trotoar sa stazom za bicikle zauzeo pola postojećeg puta. Sve u svemu dosta napretka u proteklih 7 dana, više nego za prethodnih mesec dana bar spolja gledano. Inače nije mi jasno kad je već usvojen urbanistički plan pre tri godine zašto u katastar nije preparcelizovana parcela 2906/45 i 2906/16 za taj novi bulevar kad se već treća godina zna kuda će prolaziti...

Vrh