nikolanikola
Novice
- Učlanjen(a)
- 16.05.2023.
- Pohvaljen
- 37
Koliko li je teško promeniti ove pločice s obzirom na podno grejanje?
Pretpostavljam da nije problem, samo je potrebno da se stare pločice ručno skidaju. Skidanje je malo pažljivije i sporije, ali može da se radi.Koliko li je teško promeniti ove pločice s obzirom na podno grejanje?
Subjektivan osecaj vrlo tesko, ali nadam se da nisam u pravuNadamo se da će da pojačaju u ostatku januara. 5.2. je formalni rok.
Mislim da su jedan ili dva stana koja su se pojavila na Halo Oglasima, navodila cenu od 28K za parking mesto, a da je i dalje od investitora ista cena vec neko vreme od 26K.Slabo se vidi pomak spolja. Dvorište baš ne deluje da će biti gotovo do kraja februara.
Zna li nego koja je poslednja cena parking mesta? Poslednje što je neko pisao je beše 28k?
Kakva je to logika? Ne razumem ih... ako ste vec kupili nesto kod njih pa valjda imate prednost za dalju kupovinu...Samo što neće posle da ih prodaju ako ste već kupili stan...
Nisam kupio inicijalno garažu, ali sada bi uzeo. Dakle, nije dodatno mesto.
Logika im je ta da ne žele da ostanu bez garaža za kupce koji kupuju veće stanove, jer oni kupuju po 2-3 garaže. Na taj način bi ih privoleli da uzmu stan.
Verovatno vode računa o koeficijentu, preostala parking mesta na preostale neprodate stanove. Bilo bi neprofesionalno ako bi dozvolili da im kasnije dođe kupac za veliki stan za porodicu a oni nemaju u ponudi parking mesto jer su prodavali redom kako je ko tražioJa da sam potencijalni kupac i da čujem da se tako odnose prema postojećim kupcima, dovoljan bi mi bio razlog da odustanem od projekta.
Skroz fer, ali dovoljno ti je da prelistaš New Minel temu u kojoj se ljudi žale na desetine strana kako su ih razočarali i prevarili na sve moguće načine, gde niko živ nije zadovoljan, i onda dođe neko i pita u istoj temi da li je ostalo stanova u tekućoj fazi prodaje i koliko košta kvadrat. Lud narod. Šta ih briga kad ne kupuju da žive tu.Ja da sam potencijalni kupac i da čujem da se tako odnose prema postojećim kupcima, dovoljan bi mi bio razlog da odustanem od projekta.