Šta je novo?

Airport Garden

Danasnje slike u nastavku.

d27f807d-c672-4693-9a4c-c903cc1e4ec3.JPEG

e2ff15b9-7249-445f-928e-62cd9eeeb6f8.JPEG

cc787c7a-8390-4354-95c8-bc567fdf2f0e.JPEG
4b7e4e02-7fce-43f2-b459-4aa0f8990a58.JPEG

d077b33d-fc97-4f9c-8be8-ce59511f679b.JPEG

Cini mi se da nema nekih pomaka u lameli C, poslednjih mesec dana. Mislim na pristupne saobracajnice i prizemlje zgrade...Ne znam da li je realan rok februar...

Nadamo se da će da pojačaju u ostatku januara. 5.2. je formalni rok.

Slabo se vidi pomak spolja. Dvorište baš ne deluje da će biti gotovo do kraja februara.

Zna li nego koja je poslednja cena parking mesta? Poslednje što je neko pisao je beše 28k?

Slabo se vidi pomak spolja. Dvorište baš ne deluje da će biti gotovo do kraja februara.

Zna li nego koja je poslednja cena parking mesta? Poslednje što je neko pisao je beše 28k?
Mislim da su jedan ili dva stana koja su se pojavila na Halo Oglasima, navodila cenu od 28K za parking mesto, a da je i dalje od investitora ista cena vec neko vreme od 26K.

Raspitivao sam se za dokup drugog mesta (jedno sam uzeo pri kupovini stana) ali mi rekoše da za sad ne prodaju dodatna mesta, tako da je moguće da je @Xorcore na to mislio.

Ne znam da li čuvaju mesta za veće stanove ili iz nekog drugog razloga, ali svakako podržavam praksu da ne dozvole da se ta mesta masovno kupuju kao investicije.

Nisam kupio inicijalno garažu, ali sada bi uzeo. Dakle, nije dodatno mesto.
Logika im je ta da ne žele da ostanu bez garaža za kupce koji kupuju veće stanove, jer oni kupuju po 2-3 garaže. Na taj način bi ih privoleli da uzmu stan.

Btw, da li ima neko neki info oko trenutnog statusa i završetka projekta?

Ja da sam potencijalni kupac i da čujem da se tako odnose prema postojećim kupcima, dovoljan bi mi bio razlog da odustanem od projekta.

Ja da sam potencijalni kupac i da čujem da se tako odnose prema postojećim kupcima, dovoljan bi mi bio razlog da odustanem od projekta.
Verovatno vode računa o koeficijentu, preostala parking mesta na preostale neprodate stanove. Bilo bi neprofesionalno ako bi dozvolili da im kasnije dođe kupac za veliki stan za porodicu a oni nemaju u ponudi parking mesto jer su prodavali redom kako je ko tražio 🤔

Skroz fer, ali dovoljno ti je da prelistaš New Minel temu u kojoj se ljudi žale na desetine strana kako su ih razočarali i prevarili na sve moguće načine, gde niko živ nije zadovoljan, i onda dođe neko i pita u istoj temi da li je ostalo stanova u tekućoj fazi prodaje i koliko košta kvadrat. Lud narod. Šta ih briga kad ne kupuju da žive tu.

Žao mi je za komšijinu situaciju sa "propuštenim" parking mestom, nadam se da će ga ispoštovati kako se useljenje bude približavalo.

Rekoše mi inače prošle nedelje da će "u toku meseca" da jave koji je rok useljenja koji očekuju. Verujem da sad zavisi od spoljnih faktora, odnosno infrastrukture (možda zbog toga i čekaju sa završavanjem dvorišta).

Vrh