Šta je novo?

Airport Garden

Verovatno kada bi sami otklanjali greske, bacili bi pola parketa.
Ovako ce ustedeti vise, uz nadu da se kupci nece maltretirati i cekati da se zameni deo parketa, ili se nece ni setiti da traziti ovakve greske.
U svakom slucaju - tuzno.

Tužno je da za 4000e po m² uopšte postoji šansa da je ijedna daska sa greškom.

@nicolo Cemu ruganje? Ljudi platili i sada potpuno opravdano hoce to sto su platili. Nema potreba za takvim komentarima.
Kakvo ruganje ne razumem???
I ja sam platio, samo bih voleo da svi koji smo platili imamo nešto što će vredeti više nego što smo platili.

Procitajte ponovo pa možda shvatite.

Svako dobro

ajde da pitam - pokrenem zanimljiviju temu 😌 koliko ce se kretati izdavanje u kompleksu?🤔

Poslednja izmena:
vrv klasika...dvosobni 1000-1200e, garsonjere 500e :sesir:
Ja da ne pišem šta bih voleo 😅

Pa ima logike da bude kao u zepteri ili west 65, taman toliko, znam da je pre 4 meseca moj poznanik izdao u zepteri trosoban nov namešten za 2.200 ... e sada da li je bila sreća ili je to tako

Prosao sam danas pored projekta, sredjuju i dalje prizemlje, ali jos ce trebati koji mesec rekao bih, bas sporo napreduju sa tim radovima.
Neki paneli na zgradi su vec prljavi a par panela na prvom spratu je osteceno verovatno tokom rada na prizemlju nekako :/

• Sviđa mi se
Reagovanja: MrD
Čvrsto stoje, barem do sada, na završetku u roku tj početak februara. Videćemo...

Slike od danas, bonus slika Mazde koja je odmah preko puta.

media_20241208_172254_4060915231615889147.jpg
media_20241208_172253_2405576559606248927.jpg

media_20241208_172253_972211444638131043.jpg

media_20241208_172254_5210797099127121896.jpg

media_20241208_172253_1084615943404456307.jpg

Sjajno je što će ceo objekat (i faza 2) spolja biti gotov pre završetka faze 1... pa unutrašnji radovi na fazi 2 neće uticati na useljene stanare u fazi 1.

Moj utisak je da radovi u prizemlju lamela B i C idu neočekivano sporo poslednja 2 meseca. Ne vidim neki razlog za to, imajući u vidu sve ostale radove na objektu.

Inače, Greda Valjevo je na susednoj parceli sa gornje strane napravila haos sa 2-3cm žitkog blata na ulici, bez ikakvog pranja vozila koja izlaze sa gradilišta (za razliku npr. od Gradine na našem projektu, od koje mogu da uče kako držati uredno gradilište). Zaista se nadam da će biti uredniji u budućnosti, te da tog nereda neće biti za 2-3 meseca, kad izađu iz zemlje.

Potvrda katastra, u rgz-u glavnoj ili po filijalama? Da ne lutam. Takodje mogu li se predati dokumenti izvadjeni preko e-uprave. Ili se mora staromodno ici na saltere za originale.
Kako to zavisi da li ćeš u poreskoj naći, referenta koji/a je skucana u glavu i zna svoj posao, ili ćeš naći priučenog/priučenu, moj savet bi ti bio da ipak barem što se katastra tiče uzmeš potvrdu gde god si bio prijavljen da nemaš nekretninu, to jest tri grada, tri potvrde, manje glavobolje kasnije.
Što se e-uprave tiče, tu bi 99.99% bilo OK takav dokument, opet kažem zavisi ko će biti tvoj referent na slučaju. Ako te ne mrzi da ideš, imaš uslugu poreski savetnik po folijalama, pa popričaj, mada te informacije su tipa može da bude ne mora da znači, to jest nisu pravo obavezujuće, ograđuju se tipa, zavisi od slučaja do slučaja.

Na NBG su generalno efikasni. Doneli smo samo neophodne dokumente i oni su sve ostale po službenoj dužnosti. Trebalo je oko mesec dana od kada smo sve predali do kada je uplaćeno. Napomena samo da je ovo bilo pre 3 godine.

Vrh