Pozdrav,Investitori su Gradina Zemun i vlasnik Bele Reke
I da jeste banka sada stoji iza toga, AIK banka dala projektno finansiranje,va ti postupci traju godinama. Dok se to zavrsi zavrsice se ceo blok 64Pozdrav,
Zainteresovan sam za ovaj projekat no sumnju budi:
U slucaju da se optuzba dokaze, postoji li rizik po zavrsetak projekta?
Nema sta Au. Šarić je izgradio ceo Belvil, 100 miliona evra, dokazali na sudu da su pare ulozene u naselje, nakon sto ih oprao preko Miškoviĉa i....ko sve živi u Belvilu, tuzioci, advokati, bankari, policajci....jel nesto nije jasno...Auuu...
Vest je od pre skoro godinu dana, znaci da ih i nije mnogo usporilo.Auuu... kakvo iznenađenje.
Ja baš danas prošao, i obradovao se kako gradilište vrvi od ljudi i koliki je napredak od prošle nedelje, i u "mom" delu zgrade.
Nadam se da Gradina i AIK nastavljaju po planu.
Hvala na informaciji.
Naprotiv, izgleda da postuju rokove. Pomno pratim projekatVest je od pre skoro godinu dana, znaci da ih i nije mnogo usporilo.
Vest je od pre skoro godinu dana, znaci da ih i nije mnogo usporilo.
Ljudi kad delite neke informacije prvo i sami procitajte vest pa pisite, ova vest je netacna i covek koji je uhapsen nije vlasnik, a vrlo je lako proveriti po inicijalima uhapsenog koji je vec osudjen …Pozdrav,
Zainteresovan sam za ovaj projekat no sumnju budi:
U slucaju da se optuzba dokaze, postoji li rizik po zavrsetak projekta?
Koliko ja znam lamela A, dvosobni stanovi i veći.Da, pratim ih na FB pa mi iskaču reklame za taj prodajni dan 5. aprila.
Šta znači "stanovi većih kvadratura" u lameli A - da li znaš koje će strukture biti u prodaji?
Po ugovoru, naša lamela B bi trebalo da bude gotova do januara 2025. Po dinamici izgradnje, deluje da će i biti.