Cim nece da komentaris/kaze cenu odmah znas da je neko iz prodaje tog projekta. Sve hoce da kazu, ali cene nikako. Pogotovo u sponzorisanim objavama, kada po pravilu napisu za cene u inbox.Cene možda nema smisla komentarisati na forumu, pošto zavise od strukture stana i spratnosti
A noje vam palo na pamet da je covek jednostavno kupio stan i podelio svoje iskustvo?Gospodine MrD zao mi je sto ste se nasli uvredjeni, nije mi to bio cilj. A ne vidim ni nista uvredljivo u tome sto sam iz vasih zaista navijackih komentara zakljucio da verovatno imate nekakve veze sa tim projektom. Ovde je jedino vredjanje vase, na nacin da druge nazivate pljuvacima. Ovo je forum, na kojem kao i svi drugi imam pravo da iskazem svoje misljenje. Ukoliko vam to smeta, ima resenje i za takve situacije.
Ne radim u marketingu, pa mi nije cilj da bilo sta uvijam u oblande, vec da budem direktan. Nadam se da je iz mog prethodnog komentara korist ipak imao jedan forumas koji je dobio informaciju koju je trazio, a koju vi pod zaista cudnim obrazlozenjem niste hteli da date. A sami navodite da je ovo forum na kom se informisete. Mozda vas zanimaju samo iskustva gradjevinaca, ali mnogima je cena ipak jedan od kljucnih faktora.
Lep dan vam zelim.
Jeste naravno. Sve do trenutka kada nije zeleo da izjasni o ceni. Sto je u vecini slucajeva glavni faktor prilikom kupovine. Sve ostale iznete karakteristike su nebitne (pogotovo detaljan plan otplate?!) ukoliko vi ne mozete to da platite. Uz prethodno neobicno afirmativan odnos prema ovom projektu i prodaji (koja uzgred receno ne moze da vas udostoji odgovora na dva upita pune dve nedelje sto govori o njihovoj profesionalnosti) me je uputila na iznet zakljucak. Toliko od mene.A noje vam palo na pamet da je covek jednostavno kupio stan i podelio svoje iskustvo?
Uz duzno postovanje meni to uopste nema logike sto ste rekliJeste naravno. Sve do trenutka kada nije zeleo da izjasni o ceni. Sto je u vecini slucajeva glavni faktor prilikom kupovine. Sve ostale iznete karakteristike su nebitne (pogotovo detaljan plan otplate?!) ukoliko vi ne mozete to da platite. Uz prethodno neobicno afirmativan odnos prema ovom projektu i prodaji (koja uzgred receno ne moze da vas udostoji odgovora na dva upita pune dve nedelje sto govori o njihovoj profesionalnosti) me je uputila na iznet zakljucak. Toliko od mene.
Uz duzno postovanje procitajte jos jednom moj komentar, mozda cete shvatiti poentu.Uz duzno postovanje meni to uopste nema logike sto ste rekli
Ko se u ove stvari ne razume bolje da ne pita odakle ova cifra, ovo pokazuje opšte nepoznavanje materije... A komentarise...Ono što ne kontam je odakle cena od 3344e po kvadratu ? (odakle ovih 44e)
Jel nuce cene celih stanova, pa kad se cena podeli sa kvadraturom dobije se 3344e ili baš kažu cena je 3344e po kvadratu ?
Ceo ovaj forum ukratkoKo se u ove stvari ne razume bolje da ne pita odakle ova cifra, ovo pokazuje opšte nepoznavanje materije... A komentarise...
Ko pita taj ne skita,Ko se u ove stvari ne razume bolje da ne pita odakle ova cifra, ovo pokazuje opšte nepoznavanje materije... A komentarise...
Ti si dao korektan i konkretan odgovor. Hvala.А што се вадиш, уместо да лепо кажеш: Аха - зезно сам се?
Ево, ја сам својевремено купио стан од 69 квадрата за 72.000 евра. То је 1.043,478260869565 евра по квадрату. Кад се заокружи, 1.043 евра и 48 центи. Ђе нађоше тих 48 центи, шејтани?
Eto nije mi palo na pamet, streljajte me, nisam u životu gledao samo kako da zeznem državu za porez pa ne znaž.A šta sve se ne pročita...
Je li palo na pamet da je npr. 3100 EUR. Pa uplatio više u prvoj rati, i izganjao 60 € popust, pa izašlo 3.060. Pa kad uvećaš za PDV dobiješ tih 3.344 €?
Ili možda je stan preko 40 m2, prvi stan, plaća PDV samo na višak od 40m2, pa ga u prosjeku 3.344 €?