Ima veze pošto je i u ACB avion, a mi nećemo samo da pričamo o kvadraturi, vrstama i gustini betona nego i o uređenju prostora uz adekvatne primere kako je to moglo da se uradi.dragan":3ra3b11a je napisao(la):E, stvarno si neviđeni spamer ! .. pa, kakve TO ima veze sa izgradnjom ACB ?!
Pa, već smo pričali o tom avionu. ... i sada treba da okačimo jedno 100 raznih slika ?dragan":3kh32mwr je napisao(la):Samo za 'relju' .. kada bi Orao bio postavlje pod odgovarajućim uglomrelja":3kh32mwr je napisao(la):Ono nije nikakva jadna maketa, ono je pravi Orao-dvosed, došao iz
muzeja vazduhoplovstva, izvađeni su mu motori, a ofarban je obližnjem hangaru starog aerodroma.
možda 75" i malo nakošen,kao u borbenom letu, bila bi druga priča.
http://srbija.bazanekretnina.com/Ve...klijent_kompanije_Colliers_International.htmlKompanija "Colliers International" je saopštila da je početkom jula intenzivirala saradnju sa farmaceutskim
gigantom iz Sjedinjenih Američkih Država, kompanijom "Johnson&Johnson" .
Naime, odeljenje poslovnih prostora kompanije "Colliers International" pronašlo je u poslovnom kompleksu
"Airport City Belgrade" poslovni prostor za "Johnson& Johnson". Reč je o prostoru veličine 1.500m2 koji se
u potpunosti uklapa u kategoriju klase A.
- Uvek je zadovoljstvo raditi sa kompanijama kao što je "Johnson&Johnson". Njihovo globalno iskustvo i
posvećenost perfekciji u svakodnevnom poslu opredelilo nas je da ih smestimo upravo u poslovni kompleks
koji odgovara takvim atributima - izjavio je Boško Tomašević, konsultant u kompaniji "Colliers International".
Pitaj uvoznika.Ambassador":1ox358pl je napisao(la):Jeee!!!! Da li to znači da će nam biti jeftiniji njihovi savršeni šamponi za decu?!?!
jel će ta zgrada biti po formi ista kao i postojeće ili je nešto drugo?relja":3fmdey6l je napisao(la):Pitaj uvoznika.Ambassador":3fmdey6l je napisao(la):Jeee!!!! Da li to znači da će nam biti jeftiniji njihovi savršeni šamponi za decu?!?!
1500 kvadrata je od prilike jedan ceo sprat. Nista specijalno, druge firme su zakupile i više.
Marketing, kao nešto se sad desilo....
Nego, ona nova zgrada do 1600 lepo napreduje, svake nedelje podignu po jedan sprat.
Da, zgrada ce da bude drugacija, osnova je kvadratna (tako se bar meni cini), samo zgrada nije ovako orijentisana kao na slici, vec pod 45 stepeni u odnosu na polozaj na slici - fasada koja gleda ka zgradi 1600 ce joj biti paralelna.Steva":2c5700ru je napisao(la):jel će ta zgrada biti po formi ista kao i postojeće ili je nešto drugo?
Pa i sam si video koliko puta su menjali planove, i ovo sto sad grade nije kao na renderingu.Steva":3nv0p8fr je napisao(la):nadam se da će biti i viša od ovih dosada izgrađenih
Za razluku od 90% članova foruma, ne oduševljavam se visokim zgradama (znam iz iskustva kako izgleda život kada se velika grupa naših sugradjana naseli u jedan tako mali, skučen prostor ), ali me interesuje, kada soliter prestaje da bude soliter i postaje "kula"?bigvlada":3hro0slo je napisao(la):toranj pored zgrada 5 i 6 Airport City-ja
pa realno kulom se smatra sve što jasno iskače iz okruženja, a postoji i neka granica od 90m pa naivše da bi se moglo smatrati to kulomrelja":1xkkbq5j je napisao(la):Za razluku od 90% članova foruma, ne oduševljavam se visokim zgradama (znam iz iskustva kako izgleda život kada se velika grupa naših sugradjana naseli u jedan tako mali, skučen prostor ), ali me interesuje, kada soliter prestaje da bude soliter i postaje "kula"?bigvlada":1xkkbq5j je napisao(la):toranj pored zgrada 5 i 6 Airport City-ja
Izvinjavam se što off-topicujem, ali... Ne znam u kakvim si ti to zgradama živeo, ali moja iskustva su skroz pozitivna. U principu, dosta toga zavisi od toga kako održavaju zgradu.jovanovm":2sprs61v je napisao(la):Po mom iskustvu, ziveti u visokospratnicama je sranje, ali raditi... vau...
Aha. Prozori celom dužinom zidova. Da sam bio razrok kad stanem na sred dnevne sobe mogao bi' da u'vatim levim okom Hadson i Paklenu kuhinju a desnim Kolumbov tok, Centralni park i Gradski muzej. Kano suri soko, ležiš, a lebdiš. A onda je došao Norman Foster i pokvario žurku.dragan":91vqasvi je napisao(la):Jbt. .. jel to ovo pogled iz tog stana?!