E-KapijaIzgradnja luksuznog hotela u biznis parku "Airport City" na Novom Beogradu trebalo bi da počne u
avgustu 2008. godine , najavio je juče (7. novembar 2007. godine) izvršni direktor "Airport City" Gili Dekel.
- Hotel, koji će biti deo lanca "Holiday Inn", imaće 16 spratova, a u njegovu izgradnju i završetak
započetih poslovnih objekata, tokom 2008. godine biće uloženo 60 mil EUR - rekao je Dekel.
Površine 70.000 m2 sa 220 soba, hotel će smanjiti hronični deficit u hotelskom smeštaju u Beogradu.
Dekel je najavio treću fazu izgradnje "Airport City" u kojoj će osim hotela, biti izgrađene još tri poslovne kule.
Da, fontane se nalaze ispred ulaza u zgrade, ali u stvarnosti nisu iste kao na renderingu. Pogledaj slike na prvoj strani topica.dragan":3ehqwmyn je napisao(la):Nešto se ne sećam ove fontane u sredini ...
Homer Jay":3a22qxaq je napisao(la):Kule ce biti cilindricne, Masinoprojekt radi projekat.... Kao sto guimaraes rece, dve ce biti na ulazu umesto one prizemne lucne zgrade, a tri iza.... samo je zaj**** jer iz vazduha takav raspored daje izgled muskog polnog organa, najozbiljnije
skica rasporeda kula, otprilike (zloupotrebio sam guimaraesovu fotkicu, nadam se da nema ljutnje)
http://img218.imageshack.us/img218/3723/acbkulesw1.jpg
Naravno, cim bude nesto "uoblicenije" BB ce objaviti (bar koliko ja znam)
Holiday InnKralj":3vi3ksaf je napisao(la):koji ce se Hotel graditi !?