Po planu iz vesti sa naslovne strane, ta kula će biti visoka 49,99m
Kada mi je Igor rekao da se sprema nastavak izgradnje Airport Cityja, prvo sam se setio Reljinih reči:
relja":q6z02dp9 je napisao(la):
Ne bih rekao da se odustalo. Da se odustalo makar bi zaravnili onu rupu i napravili bi lep park između ulice i zgrada.
Iskopana zemlja je tu, mašine su tu.
Ranije sam napisao na ovoj temi: kada Izraelci nastave da grade, to će biti znak da je stvarno krenulo na bolje.
OK, znamo da je još rano da otvaramo šampanjac i da se još ne može govoriti o nekom izlasku iz krize, ali drago mi je da tržište poslovnog prostora u Beograd pokazuje prve znake života nakon petogodišnje kome.
Nije bilo realno odmah očekivati World Trade Center i jes' ACB pomalo monoton sa tim nizom identičnih zgrada, ali neko moje lično iskustvo sa ovim kompleksom je veoma pozitivno. Jedina zamerka je što praktično mrtav posle 18:00h i otud malo razočaranje što su Izraelci odustali od stambenih zgrada u okviru ovog kompleksa što bi malo pomoglo, kako bi se to danas moderno reklo, diversifikaciju
i dodatni plus je što smo, eto, dogurali do 14. sprata, a sa nekom budućom izgradnjom ka Omladinskih brigada, doći će to i do 17. ili 18. Sa još nekim objektima koji se najavljuju u neposrednom komšiluku, ova ulica možda postane neprepoznatljiva već do kraja ove decenije. No, da se spustim na zemlju i sačekam dolazak kranova (pošto su bageri već uveliko tu).