lukakaludjerovic
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.08.2019.
- Pohvaljen
- 2.588
Ukinuta je ta linija.Vidim da više nema direktnih letova Beograd-Trst. Je l' su odustali od te destinacije, pošto ne vidim nigde zvaničnih informacija?
Ukinuta je ta linija.Vidim da više nema direktnih letova Beograd-Trst. Je l' su odustali od te destinacije, pošto ne vidim nigde zvaničnih informacija?
Dobio sam i ja na BCN. To ide na letove 2h+, na ostalima je i dalje voda + snack
Tih osam A330 je potencijal na duže staze. Videćemo, ide se korak po korak. Ni treći A330 još nije zvanično nabavljen a bio je zacrtan za Šangaj i Peking. Za sada je jasno da im Kina ne dozvoljava Peking, to čuvaju za Hainan. Marek kaže da su zainteresovani za Guangdžou i Čengdu. Mislim da bi bio skandal ako ne dobiju dozvolu za jedan od ova tri: Guangdžou, Šendžen ili Hong Kong.
Zabrinjava što se flota Er Srbije se i dalje krpi i popravlja a veliki talas novih linija koje se otvaraju u sledećih nedelju dana je:
Hamburg
Kairo
Čikago
Keln
Napulj
Firenca
Marsej
Sva pažnja je usmerena u sredu na Čikago, tu će biti kamere i poznate ličnosti i party po dolasku u Čikago. Ne bi me iznenadilo da popularni domaći sajt na engleskom ima reportera na prvom letu.
Ipsilon užice avala ruma beogradTo je fonetski alfabet. On se koristi u avijaciji. Tako je, na primer, YU-ARB yankee uniform dash alfa romeo bravo.
Ponekad jutarnji za Ljubljanu vozi ATR a ponekad Airbus.
Kako to određuju?
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Možda, ali je svakako novost i poboljšanje jer ja nisam dobio na letu za Barsu pre mesec dana. Bilo je u jednom smeru Toto, u drugom čips.Dobio sam i ja na BCN. To ide na letove 2h+, na ostalima je i dalje voda + snack
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Da, tačno sam na njega mislio kad sam rekao Zagreb, ne na sve.A šta se tiče Zagreba, Air serbia je totalno ne zanimljiva i nema tu nikakvog interesa. Osim puregerovog Ega.