Vox91
Expert
- Učlanjen(a)
- 17.08.2017.
- Pohvaljen
- 11.821
Pročitaj tekstove na linkovima koji su ti ovde okačeni.. Visina nadoknade štete ne zavisi od satnice, nego od dužine leta-za linije do 1500 km sledi ti 250 evra nadoknade..bez obzira da li ti je let pomeren za 6 ili 8 sati.Pa ne nude opcije, je radim od kuce i taman sam trebao da pocnem da radim cim dodjem u smestaj u Budimpestu, a sad ne mogu da uzmem day off. Svaki putnik ima svoj licni ili tehnicki razlog zasto ne moze da prihvati ovo sto oni nude. A namerno su stavili i tih 15min da ne bude 6h, jer onda sledi veca odsteta, a ubedjen sam da ce uci u tih 6h.
Drugo, ako si video da uz zahtev za naknadu štete treba da se priloži i karta za ukrcavanje, onda ne znam zašto pitaš da li možeš da iskoristiš let i tražiš naknadu. Dakle ti moraš da iskoristiš let i onda tražiš naknadu štete sa dokazom koji ćeš priložiti u vidu karte za ukrcavanje.
Ponudili su ti više opcija-od vaučera, karte za drugi let, pa do povraćaja novca. Ako ti toliko ne odgovara kasniji let, uzmi lepo povraćaj novca za kartu i idi drugim prevozom.