ARD i ARE bi trebali da imaju ista sedista i istu konfiguraciju, koliko sam razumeo. Trebali bi biti istiЈел може неко окачи те триприпортове са Пупина? Тражио сам на нету и нисам могао да нађем. Кад се промене седишта, јел онда треба да изгледају као на АРД или АРЕ? Такође био бих захвалан ако би неко поставио њихову унутрашњост. На нету углавном снимци са Тесле...
Јел може неко окачи те триприпортове са Пупина? Тражио сам на нету и нисам могао да нађем. Кад се промене седишта, јел онда треба да изгледају као на АРД или АРЕ? Такође био бих захвалан ако би неко поставио њихову унутрашњост. На нету углавном снимци са Тесле...
Odmah su odlučili da me iznervirajuKupio kartu danas za 1 Maj za Guangzhou. 460 eur na akciji.
Pa da vidimo tko će da me vozi
Nema, drugar je rekao istinu.Da li ARD ima nova sedista i infotainment ili je zadrzana postojeca oprema?
Drugari leteli za Cikago i kazu da su sedista kriticno mala, a infotainment ne radi, pa su se ljudi zalili.
Nema, drugar je rekao istinu.
Da li ARD ima nova sedista i infotainment ili je zadrzana postojeca oprema?
Drugari leteli za Cikago i kazu da su sedista kriticno mala, a infotainment ne radi, pa su se ljudi zalili.