Ер Србија прешла 4 милиона путника, чиме је стигла 1987. и 1988. годину и време када је летела из државе од 22 милиона становника и имала 2,2 милиона домаћих путника
Bojkot samoprozvanog analitičara AŠP baš žestoko usporio rast putnika Er SrbijeЕр Србија прешла 4 милиона путника, чиме је стигла 1987. и 1988. годину и време када је летела из државе од 22 милиона становника и имала 2,2 милиона домаћих путника
Rekli su 5-6 ako ne gresim.Da li se zna koliko ce Maraton Embraera leteti za Er Srbiju iduceg leta?
Ja sam leteo pre 2 nedelje sa E190 i E175, ubedljivo najudobniji avioni u JU floti. Prva tri reda u E190 imaju legroom 44 incha, a sva sedista u avionu su kao fotelje, nisu ona slim Recaro sedista.Hvala Luka. Mora da sam pomešao sa ATR jer mi se učinilo da će biti još više Embraera. Mislim da je Embraer lepo legao Er Srbiji, a i generalno mislim da je Embraer dobar i volim da letim. Sutra treba da letim Embraerom ako ne bude promena u poslednjem trenutku.
Video sam i ja na drugim aerodromima ali tamo je i na displeju pisalo koji redovi se ukrcavaju i ljudi su to poštovali. Kod nas toga nama, pa ljudi ne znaju.Taj sistem ukrcavanja sam već nekoliko puta video na drugim aerodromima, ima smisla i stvarno ide brže kad se ljudi toga drže. Jedino je besmisleno da pre toga ne puste one koji su platili prioritet (to bi morali da puste, jer inače može da se traži povrat za cenu usluge koja nije pružena) i biznis klasu.
Leteo sam sa dosta kompanija po Evropi i AS nije ni po cemu ni sjajna, a ni losa, ako cemo iskreno. Klasika, ali radi posao. Sednes, odletis, doletis i to je to.Uteha za AS. Nisu najgori. Leteo sam dosad sa 50tak aviokompanija. Cak i sa Royal air marok koji je proglasen najgorom kompanijom.Ubedljivo najgori je Condor. Tu vas tretiraju kao stoku i usluga u svakom segmentu je katastrofalna. Ako zelite ponizenje birajte Condor i onda je AS fantasticna