Tbilisi je celogodisnja linija od starta, cele godine se leti 3 leta nedeljno.
Нисам био свестан тога. Кад су отворили продају гледао сам цене на сајту и у том тренутку није било летова после летње сезоне, тако да сам мислио да је само сезонски лет.
Tbilisi je celogodisnja linija od starta, cele godine se leti 3 leta nedeljno.
Хахахаха Ер Балтик ће летети на одређеним летовима Ер Србије до Цириха као што то чини сада за Свис, што значи коју год карту купили - Ер Балтик вас лети између Клотена и Тесле![]()
airBaltic outbid fourteen airlines for Air Serbia wet-lease contract
airBaltic A220s to operate on behalf of Air Serbia across nineteen routes.www.exyuaviation.com
![]()
Написао сам на ОДРЕЂЕНИМNe baš, danas npr. oba leta Swissa leti Swiss (jedan A321, drugi A220-100 odnosno BCS1)
Dok za Air Serbiu jedan let leti Air Bulgaria, a drugi Air Serbia Embraerom
I ja sam to primetio, samo je odjednom nestalo, više nemam razloga da kupujem tu tarifu. Našao sam alternativu sa Unicredit MasterCard karticom, neograničen broj ulazaka u salone širom sveta. Air Serbia već par godina najavljuje novi salon, i nisu se makli od najava.Malo upozorenje: više ne puštaju u biznis čekaonicu s Economy Comfort tarifom.
Najverovatnije ce ga ofarbati tokom prvog C checka.Da li ima neki nagoveštaj kada će YU-ATC konačno prestati da leti u beloj boji? Vreme je već da ponese boje Air Serbia.