Пантограф
Professional
- Učlanjen(a)
- 23.04.2012.
- Pohvaljen
- 48.907
Jbg, Mišo (jesi li ti, možda, Mišin ćale, tu sa Fontane? - samo pitam, znam da mu je ćale odatle i da je bio šef u Welcome service-u u JAT-u) ja ne znam da li ima taj inženjering da se sve raspadne neposredno po odlasku koncesionara. Koliko se ja razumem u matematiku i verovatnoću, to tako baš i ne može da se lako podesi. A i ako može, da ipak ne može da zaseni kapitalna ulaganja koja su morala biti preduzeta.
Može biti i da ja tu nešto nisam uzeo u obzir...
Al svakako - mnogo se radujem što stručni ljudi upravljaju aerodromom, jer ovo što oni rade, mi ne bismo nikad ('Nema potrebe da razdvajamo tokove putnika, možemo i ovako do 2045...'). Taj rad. Tako smo i tad govorili. Terminal 2 je bio zastareo kad je otvoren, 1980 - i u poređenju sa Feriheđom iz vremena Kadarove Mađarske.
Super što je ovako. Ekstra super, as far as I'm concerned.
Može biti i da ja tu nešto nisam uzeo u obzir...
Al svakako - mnogo se radujem što stručni ljudi upravljaju aerodromom, jer ovo što oni rade, mi ne bismo nikad ('Nema potrebe da razdvajamo tokove putnika, možemo i ovako do 2045...'). Taj rad. Tako smo i tad govorili. Terminal 2 je bio zastareo kad je otvoren, 1980 - i u poređenju sa Feriheđom iz vremena Kadarove Mađarske.
Super što je ovako. Ekstra super, as far as I'm concerned.
Poslednja izmena: