lukakaludjerovic
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.08.2019.
- Pohvaljen
- 2.588
Definitivno nije dovoljan sadasnji broj. To ce morati da prosire. Cini mi se da bi dolasci trebalo da budu u ovom prosirenju centralnog dela koje se gradi.
Јбг друже,то је проблем што се ниси убацио на пројекту,штета јер је такав стручњак остао ван система па сада гусли не форуму,баш штета.....џаба им школе ту си то из прве провалио....Trenutna regulacija kretanja za dolazne putnike je uzasna. Onaj prostor gde se cekaju putnici, koji je ionako bio premali, je sada jedno 15 puta manji. Ne postoje vise stepenice da se popne u prizemlje. Kada se izadje pravi se ogroman krug po neravnom betonu. Bas sam se razocarao kako su ovo organizovali.
Тачно то, једино је остао онај натпис на челу аеродромске зграде. А такође нигде нема натписа на српском, наравно на ћирилици.Приметио сам гледајући све ове слике нешто необично, да на разним местима где је исписан назив аеродрома или лого и слично углавном пише "Belgrade airport",
то јест да натписа Никола Тесла скоро нигде нема или да је бар сведен на минимум.
Jaoj, patetikoooo... Ponekad pomislim da sve bumere treba udaljiti i od interneta i od glasačkog mesta.Нова С умивени Информер:
"поклонили смо наш аеродром који је важио за један од најлепших у Европи".
Pogledajte prilog 134103
Cena sa 2.5 milijarde narasla na 7.5 milijardi evra.Čuj kako je kod Nemacs, hahahha , 15 godina ne mogu da zavrse berlinski aerodrom.