Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Treba biti oprezan, neki detalji su u kontradikciji sa drugim slikama. Recimo treći nivo C hodnika je na nekim renderima prav a na drugom mestu se jasno vidi taj prelom. Nisam siguran, možda su pomešane starije i novije verzije projekta.

Najgore je što će taj novi centralni deo početi da se gradi tek u drugoj fazi što znači načekaćemo se još godinama dok ne budemo mogli da ga koristimo. Osim ako drugu fazu ne otkažu zbog Dobanovaca, to bi tek bio užas.
 
Verovatno je već postavljano pitanje, ali jel ovaj park realan ili samo stoji tu da ulepša tender? Ako je realan, kome je namenjen? Ko će se tuda šetati? Da je ograđen, pa da mogu tranzitni putnici da ga koriste, pa da razumem. Ovako...
 
pretpostavljam da ce biti ogradjen, ukoliko ga uopste bude, jer nece sigurno pustiti da se pridje letelicama koje su eksponati bez kontrole. verovatno ce naplacivati ulaz, kao sto naplacuju sada u muzej. mogli bi da naprave neku kombinaciju, pa da i transferni putnici sa boarding kartom mogu da udju.
 
То би било одлична атракција и визит карта АНТ.
 
Evo primer sa Schiphol aerodroma u Amsterdamu kako je moguće rasporediti piste i napraviti dodatnu udaljenu od terminala ako je potrebno.
76-FA9860-B80-E-440-F-A369-D6-D48-DC67963.jpg
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=842467#p842467:175dnb3z je napisao(la):
3eka » Pet Apr 16, 2021 11:09 pm[/url]":175dnb3z]Verovatno je već postavljano pitanje, ali jel ovaj park realan ili samo stoji tu da ulepša tender? Ako je realan, kome je namenjen? Ko će se tuda šetati? Da je ograđen, pa da mogu tranzitni putnici da ga koriste, pa da razumem. Ovako...
Unikatnim i retkim avionima nije mesto pod vedrim nebom zato što i pored održavanja oni nepovratno propadaju tokom decenija. Ako je u pitanju neki avion kojih ima mnogo kao što je Jastreb onda je u redu. Za ostale bi bilo bolje da imaju krov nad glavom.
 
^ Из приложених рендра унутрашњости видим да је ћирилици и даље забрањен улаз на аеродром.
 
И ја сам то приметио. А то би дало на утиску сваком странцу кад дође. Туристима требају утисци, с за навигацију је ту енглески језик
 
Evo je ta promena u javnom saobraćaju u slici i reči:
Ovde su stavili semafor i napravili raskrsnicu

Ovde je ulaz za autobuse koji dolaze sa autoputa

Ovo je pracac ka stanici

I ovde je stajalište

Toranj i dale lepo napreduje skoro kao CU37










Sad se setih,peper.mint izgleda da nismo ni ja ni ti u pravu ovi zatrpaše one rupe nekim šljunkom.Nisam uspeo da slikam pošto dok sam slikao ovo gore partner firme po kojeg sam došao je već izašao.Isto važi i za člana kojem sam obećao da ću pitati za tarifu do grada.Sledeći put će vam to 100% biti završeno.
 
Da li je ovo stanica za minibusom do/sa Slavije ili GSP Zeleni venac?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=843520#p843520:14cumunh je napisao(la):
Dice » Uto Apr 20, 2021 6:37 pm[/url]":14cumunh]Da li je ovo stanica za minibusom do/sa Slavije ili GSP Zeleni venac?
vozila sa linija 72, 607 i 860I će kao polazno/dolazno stajalište koristiti privremeno stajalište u zoni parkirališta ispred Terminala 2. Radovi su do kraja godine.

izvor:
https://www.b92.net/lokal/beograd/s...-izmene-javnog-prevoza-do-31-decembra-1845303

Verovatno se radi nastavak trećeg nivoa do glavne zgrade Terminala 2. Da li na stubovima ili ne, videćemo. Tikvice hvala za slike, promašili smo za rupe možda su za nešto drugo.
 
Francuzi će imati mnogo posla dok se ceo ovaj kompleks upristoji..
 
Ne razumem tu inflaciju letova ka Moskvi.
Da je S7 uveo liniju za svou centralnu bazu u Novosibirsku to bi vec bila bitna proena u konektivnosti jer odatle oni odlicno pokrivaju Aziju i prakticno bi bili konkurenti mnogima za ne samo ex-USSR vec i Kinu...
 
Москва има 12 милиона људи, а Србија је тражена у задње време јер може да се уђе без виза и са негативаним ПЦР-ом
 
Pre korone gro putnika na Aeroflot letovima su bili kineski turisti. Podle toga idu naši ljudi koji idu na rad u Rusiju, češće u unutrašnjost nego u Moskvu, njih je ukupno manje nego tad. Kad prođe Korona ruski turisti će se vratiti poznatijim destinacijama a S7 iz Moskve neće dovoditi kineske turiste jer ne lete tamo niti ima Oneworld partnera koji bi tamo leteo.
Osim ako ne počnu long haul ali za sad nema ni pomena.
Moguće da će tad prebaciti na OVB jer odatle pokrivaju i BKK i PKX, ICN kao i mnoge druge destinacije koje iz Moskve ne mogu.
 
И "кад ово прође", Русима ће тражити шенген визу за занимљивији "остатак" Јевропе, тако да смо ту у добром положају. Е, сад, пре неки дан је бивши предсеник Естоније изјавио да Русима треба у потпуности забранити да путују у Јевропу (он је ту искусан, тамо су им забранили да буду држављани), тако да... после овога, можда дође и - оно:) А то можда и не буде лоше за наш зракодром.
 
Популарни "Азрофлот" шаље о Празднику рада Б777 са 402 места за Београд.

Не знам колико је места имао Квантасов 747 (са којим сам се ономад сликао, ал не могу да нађем ту фотку), па ми није познато да ли нам је раније долазио авион са 400 места.
 
Vrh