Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Samo se nadaj Dišo. Svaki od tih biznisa se "pravda" visokom kirijom, bilo da je gazda koncesionar ili ne. Voda 0,33 u Dortmundu 3,80 jura. Plus kafa i komad peciva skoro 10. 'Ajde javite koji to aerodrom ima "pristojne cene"...
 
нема ни један. тако високе цене су најнормалније на аеродромима
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=561285#p561285:3ls3sfj1 je napisao(la):
Duleja » 22 Aug 2018 09:31 pm[/url]":3ls3sfj1]Samo se nadaj Dišo. Svaki od tih biznisa se "pravda" visokom kirijom, bilo da je gazda koncesionar ili ne. Voda 0,33 u Dortmundu 3,80 jura. Plus kafa i komad peciva skoro 10. 'Ajde javite koji to aerodrom ima "pristojne cene"...

Aerodrom Gvangdžou Baijun - kafa (loša) 50 juana (7€).
Istrpiš i to, i 11 i po sati leta, u Moskvi ima 4 sata do leta za Beograd, taman da se protegnu noge i da se popiju 3 piva... za 27€ (primaju samo rublje, ili karticu).

Ko nađe lepu babu i jeftin aerodrom, nek mi javi (za ono prvo i ne mora).
 
Ko nađe lepu babu i jeftin aerodrom, nek mi javi (za ono prvo i ne mora).
U odnosu na moje godine - Meni da se javi za ono prvo , kao prioritet :lol: :lool: :lol:
 
Bez brige, biće sigurno povoljnije cene kada se izgradi Bocin terminal na aerodromu u Batajnici :vops:
 
Pa da, kada Boca bude direktor tog aerodroma, i kad se u toj bašti bude služilo 5 u somunu, nećemo želeti ni da letimo. Sedimo tu, ćopamo ćevape i ždrakamo avijone i stjuardese. Biće to komunizam, al' onaj pravi! :)
 
Ljidi koj upravljaju tim sportskim aerodromom sasvim to dobro rade i nema potrebe da iko drugi im se petlja u posao
a vrlo su prijatni cak i prema nepoznatim ljubopitljivim posetiocima
Ne bih se iznenadio kada bi postao i mikro konkurencija ANTu u saobracaju za priv. male avione :)
 
U Beču na aerodromu ima Billa, sa istim cenama kao i svuda po gradu.

Na BCN i MAD ima butika (Inditex i ostali) sa potpuno istim cenama kao u gradu.

Uslužne delatnosti su uglavnom svuda skuplje, restorani isto... jedino je u Rimu espresso na odlascima 1,20 EUR.
 
еспресо у Италији ти има статус турске у Србији, јефтина и има је на сваком ћошку
 
U poslednjih 20ak dana sam nekoliko puta bio na aerodromu, wc uzasno smrde i to na 20 metara od njih. Dole kod Air Serbie check in saltera, gore u kaficu levo. Da ne poveruje covek da je toliko komplikovano da se odrzava wc. Inace su konacno obrisali maske na plafonu na odlascima i one ventilacione cevi gde se skupljala prasina, izgleda da je morao aerodrom da se proda da bi to uradili...
 
Aerodrom Gvangdžou Baijun - kafa (loša) 50 juana (7€).
Istrpiš i to, i 11 i po sati leta, u Moskvi ima 4 sata do leta za Beograd, taman da se protegnu noge i da se popiju 3 piva... za 27€ (primaju samo rublje, ili karticu).

Ko nađe lepu babu i jeftin aerodrom, nek mi javi (za ono prvo i ne mora).

Tu cenu za vops prihvatam samo ako su služili Tactiacal Nuclear Penguin. :lol:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=561861#p561861:2kjffe96 je napisao(la):
loyola » Pet Avg 24, 2018 8:57 pm[/url]":2kjffe96]U poslednjih 20ak dana sam nekoliko puta bio na aerodromu, wc uzasno smrde i to na 20 metara od njih. Dole kod Air Serbie check in saltera, gore u kaficu levo. Da ne poveruje covek da je toliko komplikovano da se odrzava wc. Inace su konacno obrisali maske na plafonu na odlascima i one ventilacione cevi gde se skupljala prasina, izgleda da je morao aerodrom da se proda da bi to uradili...

Direktor je verovatno zuzet posetom ghost aerodromima po Srbiji obecavajuci im pomoc i svetlu buducnost. Njegov WC je sigurno cist i mirise na ljubicice. Ipak je on menadzer godine, decenije, stoleca...
 
Debil, nabio bih mu oni tablu sto je postavio u svakom wcu. Sinoc sleteo i prolazim hodnikom na A izlazima, sve smrdi iz wca. Stvarno nisu normalni.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=563411#p563411:1ss1ruh7 je napisao(la):
loyola » Čet Avg 30, 2018 3:53 pm[/url]":1ss1ruh7]Debil, nabio bih mu oni tablu sto je postavio u svakom wcu. Sinoc sleteo i prolazim hodnikom na A izlazima, sve smrdi iz wca. Stvarno nisu normalni.
Kada sletiš na BEG prvo te zaplahne “miris” dima cigareta iz obližnjih pandurskih kancelarija e to nisam doziveo ni u zemljama treceg sveta.
 
E za takav javašluk zaista može da pomogne strani koncesionar...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
 
bio sam danas na aerodromu pa evo par utisaka.
1. parking. potreban je veci i prakticniji. ali, iako je na donjem nivou bilo praznih mesta srbi ne bi bili srbi da se nisu gurali gde su stigli na gornjem delu.
2. mnogo ljudi i mnogo letova. bas mi je bilo drago da to vidim. ali na svakom koraku se vidi da je aerodrom postao mali za ovaj broj putnika. nekako je sve skuceno i malo. ali cisto.
3. WC nije smrdeo. cak je i mirisao poprilicno. mozda su cistacice tek zavrsile jer su kolica bila ispred ili je neko opet citao BB pa su popravili odrzavanje, ali bilo je skroz ok. orange fresh
4. 1030 din za dve ice moke i jednu kokakolu. sta znam...aerodrom...
5. osoblje dosta ljubazno i strpljivo. bar koliko sam primetio oko nas. iako je bila bas velika guzva. u jednom trenutku je na ekranima bilo 17 poletanja za manje od sat vremena.

da ne bude kao da je sve savrseno, pre par meseci sam cekao nekoga i dosta losih stvari iz prethodnih postova sam i ja video na donjem nivou. tu tek dolazi do izrazaja koliko nedostaje mesta i ona nas cuveni balkanski javasluk.

sve u svemu vidi se potencijal. samo da se nastavi sa poboljsavanjem svega

evo i slika nekih radova na povrsini. znate vrv sta je to, ja ne znam
 
Verovatno i ovo presvlacenje ne placa Koncesionar ....
baš me zanima šta ce mo sve još platiti umesto njega i dokle :evil:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=563723#p563723:nuok7bvs je napisao(la):
Dordevic » Fri Aug 31, 2018 7:43 pm[/url]":nuok7bvs]
5. osoblje dosta ljubazno i strpljivo. bar koliko sam primetio oko nas. iako je bila bas velika guzva. u jednom trenutku je na ekranima bilo 17 poletanja za manje od sat vremena.


Bilo ali 12 samo poletelo u tih sa vremena.

Inace ne razumem zasto im stalno kasni avion za JFK, nije problem tih 20-40-60 minuta, nadoknadi se u letu ali sta to uzrokuje non stop da ne bude na vreme...
 
Verovatno im treba više vremena za pripremu aviona(čišćenje, unošenje obroka i to),dug je to put. Još i dok se natankuje gorivo...a verovatno se kasno krene sa pripremom aviona i verovatno otud to kašnjenje. :)
 
Da li se koncesionar premislja? Da ne pokusava da odustane? Kakvi li su penali u slucaju raskida ugovora? Cak i da do toga dodje, znajuci Francusku, nece dozvoliti da se plati 1 evro Srbiji na konto penala! Videcemo!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Vrh