dejjan":3hxlpbgv je napisao(la):Gradski autobusi nisu projektovani za brzine preko 50kmh.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Dejane, nemoj takve neproverene (i netačne) informacije da plasiraš.
loyola":3hxlpbgv je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=552740#p552740 je napisao(la):gosha » Thu Jul 19, 2018 8:33 am[/url]":3hxlpbgv]Ova privremena promena trase iz perskektive zaposlenih na aerodromu je ravna udaru meteora. Ogroman broj zaposlenih zivi u blokovima,surcinu,ledinama, pa sad moraju da kruze ohoho do posla. Kad bi 72 vratili kroz Vojvodjansku,kao sto su pricali pre dve godine (vise se i ne secam sto je prebacena da ide preko Bezanijske kose),to bi bio dobar potez.
Jos bolji potez bi bio uvodjenje jos koje linije gradskog prevoza, ima pristojan broj putnika koji idu autobusom do ANT,narocito mladji,mada ima ih raznih, i u dolasku i u odlasku.
INace trasa autoputem obesmisljena je ogranicenjem od 50km/h za gradski prevoz, od Tosinog bunara do ANT vozi oko 20 minuta (skoro isto kao redovnom trasom, mozda do 5 minuta duze,zavisi od saobracaja).
Ali,avaj, mislim da previse ocekujem od onih koji su se setili tek u 21. veku da uopste uvedu liniju gradskog prevoza do jedinog medjunarodnog civilnog aerodroma u gradu (uvek lakse bilo doci do batajnickog,sto se javnog prevoza tice).
Razumem da ima dosta radnika kojima vise odgovara preko Ledina, cak sam i razmisljao o ovima iz JAt tehnike koliko moraju da pesace kada im je privremeno ukinuto stajaliste sada, ali mnogo je prakticnije ovako preko autoputa i brze. Bilo bi super kad bi ostalo ovako a da uvedu neku liniju starim putem do Grand kafe i onda da produzi pravo da se okrene u blokovima. Glupo je sto ima ogranicenje, ali opet se ustedi na vremenu jer ne staje na stanice na kojima je stajao pre.
Rekao bih da su radnici AS, jat tehnike i aerodroma NT asolutna vecina onih koji koriste javni prevoz do i od aerodroma. S druge strane, skracenje putovanja onima koji idu ka centru je smesno u odnosu na maltretiranje vecine i njihovo duze vreme putovanja.
Ne moze mojih pet ili maksimalno 10 minuta biti vaznije nego necijih 45-50, zar ne?
Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk