Neka hvala, ako ostavljam na duže jeftinije mi je da me neko doveze i odveze (bus prevoz, kombi prevoz čak i taksi) sa aerodroma nego da sad uopšte ostavim automobil tamo. Pri tome su i ranije naplaćivali dva dana čak i kad je auto manje od 24 sata na parkingu, dovoljno je bilo da let odlazi oko pola devet, a vratim se sutra pre 7 ujutro, ali to je za njih dva dana (kažu prošla ponoć). Dok sam pre još to i hteo da progutam, sad mi ne pada na pamet. A s druge strane u maju (stara cena) im je parking bio pun, sad (nova cena) u istim danima (utorak/sreda) bilo je jedva 15-ak automobila, tako da im je politika cena izgleda pravi pogodak. Srećno im bilo, ali ja za te pare automobil ostavljati neću, jer manje me košta gorivo da napravim obrt do Novog Sada i nazad (jedino što neko mora sa mnom pa da ga vrati u NS).
Inače na ovom linku koji si postavio, u tekstu lažu bezočno da cena nije menjana, bila je 100 din, pa 120, pa 130, pa 150, ali ove godine ga baš preteraše sa 150 na 400.
Inače na ovom linku koji si postavio, u tekstu lažu bezočno da cena nije menjana, bila je 100 din, pa 120, pa 130, pa 150, ali ove godine ga baš preteraše sa 150 na 400.