Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Mislim da je ova rasprava vec jedno bila ali ajmo opet.

Kako ja kao krajnji korisnik da znam koji je od 10 novoizniklih parking oko aerodroma legalan a koji ne? Zašto bih se ja bavio time kad već plaćam svu moguću ovakvu i onakvu policiju da to radi? Pretpostavljam da ako neko 100 m od glavnog aerodroma, asfaltira njivu, okači reklamu, skine bankinu i priključi se državni put da on za to ima dozvolu. Ili to ili živimo u kriminalnoj državi gde svako radi šta mu padne na pamet?
Tako sto odes na sajt aerodroma i vidis koji su zvanicni parkinzi i parkiras samo na njima. Samo kod nas postoje ovi divlji parkinzi.

Tako sto odes na sajt aerodroma i vidis koji su zvanicni parkinzi i parkiras samo na njima. Samo kod nas postoje ovi divlji parkinzi.
Naravno da mogu da odem na sajt aerodroma ali je poenta tome da se konstantno sav teret svaljuje na običan narod. Ako ja svaki dan proveravam da li je:

- parking na koji parkiram legalan
- stan koji kupujem uknjižen
- starački dom legalan ili će sutra da izgori
- koliko je alfatoksina u mleku
- koji taksista je divljak
- koja je diploma lažna ... itd ....

onda ovaj cirkus od države više ne treba više da postoji.

Komentari tipa "a kako ce sad vlasnici svoja vozila da pomere" za 3,2,1...
Zapravo postoji vrlo validan odgovor na to pitanje.😁 Probijen je i nasut novi put od trafo stanice pored muzeja vazduhoplovstva, preko njiva, pa skoro sve do parkinga, za potrebe gradilišta mosta preko puta Lukoil pumpe. Evo već treći dan tuda prolaze i kola sa tog parkinga, kao i njihov kombi za prevoz "mušterija".

Slovenija i Hrvatska ništa. Boje se Srba sa tim pasošima :D
А извини па ако си Србин и живиш у иностранству сем у неколико случајева имаш најнормалније право на српско држављанство и БПИ.

Ово је само одраз слабости државе-ништа више.

Pre par nedelja kad sam bio u Srbiji i prolazio pored ovog parkinga sam baš razmišljao o tome.

Zamišljam sve te naše funkcionere (pa i Predsednika) koji putuju non-stop i koriste aerodrom kako prolaze pored ovog divljeg parkinga već mesecima.

Nije to neko sakriveno mesto već verovatno se nalazi na najprometnijoj putanji koju koriste državni funkcioneri.

Pogotovo sad u jeku ovih protesta o korupciji, da postoji takva bahatost koja se smeje u lice državi i institucijama i da nema trajnog rešenja, već malo zatvore, pa ovi drugi otvore.

Ne znam kako bih objasnio tu suludost.

prosao upravo pasoski e-gate na aerodromu, prvo pita čika koji pasoš imam, pa te pusti u taj deo. Cekiranje je brzo i super radi onaj softver. Posle ocitavanja pasosa, slika te kamera i to je to. Kad se to prodje, jos jedan cika policajac na kraju lupa pecate u nekom skucenom delu. Sve je brzo proslo, samo ne znam kad grune 50 ljudi odjednom da li ce isto jedan policajac da lupa pecate, jer onda nema neke poente ako se ponovo duze ceka. Ali avaj, sve je proslo brzo, da zavrsim na lepoj noti :)

Ovaj parking je slika i prilika u kakvoj državi mi živimo.

Parking je ponovo otvoren, a barijere skinute.

Morao je da izađe Bauer sa gradilišta jer je završio svoj posao, a nije mogao novim putem jer je uzak. Ne znam zašto barijere još uvek nisu vraćene.

Да ли се зна нешто више о новој пословној згради Ер Србије? Начуо сам нешто и о новом хангару који је планиран

Vrh