Vec 2 godine intenzivno pratim ovaj forum i sve vise se cudim nekim ljudima, pre svega koliko su ostrasceni... Dugo sam razmisljao da li nesto da napisem i cesto sam odustajao.... cenim ljude koji imaju normalan pristup, daju ideje, predloge, ali na zalost su u manjini. Za neke teme za koje se razumem vidim da ima mnogo lupetanja, a ti ljudi su ubedjeni da su popili pamet sveta, neko im dobronamerno skrene paznju ali dzaba..
Prvo i osnovno, mi smo uglavnom putnici, a ovde teoretisemo sa mnogo ili malo cinjenica i u fazonu kad bi bilo, sta bi bilo... Npr. Da li vi zaista mislite da saopstenja, ne AS, vec bilo koje ozniljne kompanije, imaju veze sa zivotom?! Kako radim u jednoj mogu reci da je to samo jedan paketic... Npr. Otkazivanje letova za SA mozda nema veze sa avionom? Mozda je do popunjenosti aviona, traznjom... Npr. Ja se bavim trzistem i istrazivanjem istog u jednoj drugoj industriji i mogu da garantujem da cak i najbolje istrazivanje omane, a obzirom na stanje u avio industriji, siguran sam da je najbolji pristup trenutno pokusaj/pogreska, jer svaka analiza nije pouzdana ni 50%. Moj utisak je da je trenutni menadzment iznad proseka sto je jako dobro za kompaniju koja dolazi iz zemlje kao sto je nasa, i drugo siguran sam da nama nece biti bolje dok ne pocnemo da gledamo u svoje dvoriste i u ono u sta se razumemo.... Npr. Znajuci nas,, pa mi smo tatam-mate za Brazil u fudbalu imamo bar 3 milke selektora i jos toliko pomocnika... I svi sve znaju, a zaboravili su da je to sport i uzivanje, tako i u svim ostalim temama...