Prvi put sam ga video, ali odmah sam stekao isti takav utisakMa to je neki ludak koji snima za serbialive kako bi pravio pometnju po socijalnim mrezama i sirio paniku kako bi se ljudi palili na klikove a on profitira od engagementa na profilu. ....
Један од коментара[EKSKLUZIVNO] Koncesionar aerodroma "Nikola Tesla" za Tango Six o detaljima izgradnje nove piste o kojima još nije pričano - Tango Six
Kako su iz kompanije Belgrade Airport, operatera i koncesionara aerodroma „Nikola Tesla“ rekli u dužem intervjuu za Tango Six portal,...tangosix.rs
Nije lose imati primere sa drugih aerodroma kako bi mogli da uporedimo kvalitet rada BEG-a.
Nije tu uteha u pitanju nego da se uvidi (ne)realnost ocekivanja kod nasih ljudi. Dok kad se to desava na svetskim aerodromim (jos 20x gore) nikom nista.
A kod nas postave kofu da kaplje par kapljica i toje odmah "skandal". A na najboljim aerodromima 1000 litara u satu prokisnjavanja se smatra u granicama ocekivanja.
Mislim da je u pitanju pre svega neiskustvo pa su zato ocekivanja mozda veca nego sto je normalno.
Neko ko ima iskustva i da ti iz iskustva kaze da to sto kod nas zamisljaju "samo u Srbiji" ili "kofa vode na aeroromu" da je skandal - nije. Pa u Cirihu, Londonu, New yorku aerodromi redovno ne da prokisnjavaju nego ni ne zadrzavaju vodu. Za takve sitnice sa kofom vode ili za par prtljaga sto se nagomilalo vise niko ni ne prenosi.Da mi je znati ko je radovi u stvarnom životu?
Pa naravno da nije skandal, nego skandalčina. Tek završen deo radova i odmah lije voda. Voleo bih da te tvoje nekretnine po BnV odmah, ali odmah počnu da prokišnjavaju. Ima verovatno u Miloša Pocerca ili u Sarajevskoj neka "žika plastika" prodavnica pa da se snabdeš.
Ja sam juče ušao i izašao za 5 minuta, došao odmah ispred zgrade, pokupio putnika i za 2 minuta izašao. Ispred zgrade prazno, nema nikog, ali su se na parkingu preko puta gužvali.Malopre sam došao sa aerodroma. Gužva je od autoputa do ostavljališta za putnike. Sve je raskopano i loše označeno. Krenite dosta ranije ako idete da nekoga ostavite -meni je trebalo 30 minuta od autoputa do zgrade. Dosta ljudi izlazi iz kola i ide peške zadnjih 500-600m.
Pozitivno je što ima dosta radnika i vidi se da se radi dosta... ali je stravična gužva.