Ne bih znao, poslednji put kada sam koristio drop-off on se nalazio u garazi i bilo je 10 minuta besplatno. Nisam nista morao da platim ako ubacim karticu u aparat za placanje unutar intervala od 10 minuta.I ne bas, osim ako nisu promenili... Ja sam usao kada su otvorili prvi parking i platio 200rsd za 5 min.... Drop off je tad bio ispred ulaza na parking
tesla parkingLjudi kakvo je stanje sa parkinzima i cenama istih kod aerodroma? Gde se moze prici i ostaviti auto na 2 dana po razumnoj ceni?
Je l ima tesla neku nadstresnicu za kola? Jedini razlog zasto ga ne koristim je cinjenica da bi mi auto izgoreo na onolikom suncu.Apsolutno Tesla ili P11 koliko znam tako se interno zove.
Nakon što su to otovrili Taxi više ne uzimam..
300din ti je dan ako ostaješ do pet dana kasnije je dosta jeftinije, plaćaš na automatu kad god dođeš bez ikakvih problema.
Linija Tesla Parking vozi na svakih 10 min i staje kod garaže.
Pa ne bukvalno, nego 40 stepeni 5-7 dana na suncu u sred betonskog parkinga, a nov auto.. Greota.Kako bi izgoreo?
Pomeren red za taksi bliže terminalu kao što sam predlagao. Natpisi TAXI na liniji desno sada prefarbani u plavo:PHOTOS: Belgrade Airport opens overhauled A wing
Belgrade Airport completes construction work and opens all departure gates for a total of 32.www.exyuaviation.com
Бесрамно.
Pomeren red za taksi bliže terminalu kao što sam predlagao. Natpisi TAXI na liniji desno sada prefarbani u plavo:
Pogledajte prilog 164559