DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.655
Ja osnovao.
U kom smislu? Naslov je pitanje... a članak je skup nasumično poređanih rečenica, bez ikakvog pokušaja davanja odgovora... morao sam da učitam stranicu nekoliko puta da proverim da mi se možda nije učitao ceo tekst.Крајње објектвиан и афирмативан текстKoliko je srpski komercijalni avio-saobraćaj spreman za nove rekorde i EXPO 2027? - Tango Six
Prošlu godinu obeležili su novi rekordi srpskog komercijalnog avio-saobraćaja. Došlo je i do dve ključne promene na najvećem domaćem aerodromu...tangosix.rs
Крајње објектвиан и афирмативан текстKoliko je srpski komercijalni avio-saobraćaj spreman za nove rekorde i EXPO 2027? - Tango Six
Prošlu godinu obeležili su novi rekordi srpskog komercijalnog avio-saobraćaja. Došlo je i do dve ključne promene na najvećem domaćem aerodromu...tangosix.rs
Слажем се, пре свега аеродром...није уопште спреман
HAOS NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Putnike vraćaju na kontrolu, uzrok zbrka sa letom iz Makedonije - MOGUĆE ODLAGANJE POLAZAKA
https://www.kurir.rs/v/4343606?utm_...dium=app_ios&utm_campaign=kurir_share_counterPogledajte prilog 186778
Ma oba loungea su propast i uzas
Ako može samo u jednoj rečenici pošto nisam ispratio - šta su napravili sada, koji problem?Ovo je bruka i sramota epskih razmera.