Neka me neko upućeniji u rekonstrukciju ispravi, ali zar nakon završetka ovog novog dela i pristupnog puta ne sledi rekonstrukcija postojećeg Terminala 2 koji bi većim delom trebalo da postane reteail i F&B zona?Neće oni tu ništa da rade, beli krov t2 će tako da ostane.. jedino će ovaj zidić od belih blokova između 2 dela zgrade malo da upristoje i to je to.
U skladu je sa ekonomskom jačinom grada i zemlje u kojoj se nalaziБила би ово пристојна аутобуска станица.
Јефтиније и бедније није могло.
U poredjenju sa Singapurom da, ali u poredjenju sa sirom regijom pristojno. Stvarno ne znam sta se ovde ocekuje. Ti aerodromi o kojima sanjate kostaju desetine milijardi dolara.Била би ово пристојна аутобуска станица.
Јефтиније и бедније није могло.
Ako je region Srbija i Bosna onda da, a u Splitu imamo ovo:U poredjenju sa Singapurom da, ali u poredjenju sa sirom regijom pristojno. Stvarno ne znam sta se ovde ocekuje. Ti aerodromi o kojima sanjate kostaju desetine milijardi dolara.
Ako je region Srbija i Bosna onda da, a u Splitu imamo ovo:
Imaju bar jednu sličnost. Oba prokišnjavaju i imaju kante za sakupljanje vodeAko je region Srbija i Bosna onda da, a u Splitu imamo ovo:
Pogledajte prilog 155526
Pogledajte prilog 155525
Bez Bosne, krenulo i Sarajevo da se sređujeAko je region Srbija i Bosna onda da, a u Splitu imamo ovo:
Pogledajte prilog 155526
Pogledajte prilog 155525
Pa ako svi koji su glasali nisu nikada bili kada pada kiša, i još bili samo u tranzitu i nisu morali da napuštaju aerodrom, i još priđe izbegli gužve i duge šetnja... Možda ali slabo...![]()
Beogradski aerodrom proglašen jednim od najboljih u svetu
Aerodromi u Beogradu, Portu, Gvanakasteu i Puerto Plati, četiri aerodroma iz mreže kompanije Vansi, proglašeni su ove godine za najbolje na svetu po kvalitetu usluge, kao globalni referentni pokazatelj za kvalitet aerodromskih usluga.nova.rs
![]()
Sve ove nagrade za real estate projekte i aerodrome su ništa drugo nego “ja tebi vojvodo ti meni serdare” biznis sveta.Pa ako svi koji su glasali nisu nikada bili kada pada kiša, i još bili samo u tranzitu i nisu morali da napuštaju aerodrom, i još priđe izbegli gužve i duge šetnja... Možda ali slabo...