Neka me neko upućeniji u rekonstrukciju ispravi, ali zar nakon završetka ovog novog dela i pristupnog puta ne sledi rekonstrukcija postojećeg Terminala 2 koji bi većim delom trebalo da postane reteail i F&B zona?Neće oni tu ništa da rade, beli krov t2 će tako da ostane.. jedino će ovaj zidić od belih blokova između 2 dela zgrade malo da upristoje i to je to.
U skladu je sa ekonomskom jačinom grada i zemlje u kojoj se nalaziБила би ово пристојна аутобуска станица.
Јефтиније и бедније није могло.
U poredjenju sa Singapurom da, ali u poredjenju sa sirom regijom pristojno. Stvarno ne znam sta se ovde ocekuje. Ti aerodromi o kojima sanjate kostaju desetine milijardi dolara.Била би ово пристојна аутобуска станица.
Јефтиније и бедније није могло.
Ako je region Srbija i Bosna onda da, a u Splitu imamo ovo:U poredjenju sa Singapurom da, ali u poredjenju sa sirom regijom pristojno. Stvarno ne znam sta se ovde ocekuje. Ti aerodromi o kojima sanjate kostaju desetine milijardi dolara.
Ako je region Srbija i Bosna onda da, a u Splitu imamo ovo:
Imaju bar jednu sličnost. Oba prokišnjavaju i imaju kante za sakupljanje vodeAko je region Srbija i Bosna onda da, a u Splitu imamo ovo:
Pogledajte prilog 155526
Pogledajte prilog 155525
Bez Bosne, krenulo i Sarajevo da se sređujeAko je region Srbija i Bosna onda da, a u Splitu imamo ovo:
Pogledajte prilog 155526
Pogledajte prilog 155525
Pa ako svi koji su glasali nisu nikada bili kada pada kiša, i još bili samo u tranzitu i nisu morali da napuštaju aerodrom, i još priđe izbegli gužve i duge šetnja... Možda ali slabo...Beogradski aerodrom proglašen jednim od najboljih u svetu
Aerodromi u Beogradu, Portu, Gvanakasteu i Puerto Plati, četiri aerodroma iz mreže kompanije Vansi, proglašeni su ove godine za najbolje na svetu po kvalitetu usluge, kao globalni referentni pokazatelj za kvalitet aerodromskih usluga.nova.rs
Sve ove nagrade za real estate projekte i aerodrome su ništa drugo nego “ja tebi vojvodo ti meni serdare” biznis sveta.Pa ako svi koji su glasali nisu nikada bili kada pada kiša, i još bili samo u tranzitu i nisu morali da napuštaju aerodrom, i još priđe izbegli gužve i duge šetnja... Možda ali slabo...