relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 19.023
U nastavku ću postaviti skenove članka iz LET br 1, izdanje Muzeja, pa neka svako sam donese svoj zaključak.@relja, да ли поуздано знаш да је техничка сложеност самог пројекта узрок пробијања рокова, или постоји могућност да су рокови пробијени из других разлога - наша пословична неорганизованост, појачавање економске кризе (прва хиперинфлација за време владе Бранка Микулића), губитак политичке (и тиме финансијске) подршке због смена политичких гарнитура…
Moj zaključak je da je složenost objekta bila potcenjena a mogućnost društva da ga finansira - precenjena.
Onda se desio neminovni sudar nerealnog sa surovom relnošću.
E, ovo nije na mestu. Prvo, gde sam ja napisao da je zgrada "nefunkcionalna"? Napisao sam da je "neadekvatna" za svoju namenu, i nabrojao nekoliko razloga zašto je tako.То си такође имплицирао у свом ранијем посту. Како је у питању озбиљна квалификација, молим те да даш аргументе - у којим аспектима је видиш као нефункционалну?
Možda si me pobrkao sa Pantografom, mada i on nije zgradu Muzeja tako krstio.
Drugo, nisam ja "implicirao" bilo šta, ja sam jasno napisao šta mislim.
Hajde da lepo komuniciramo, OK? Dosta mi je jedan Vožd na forumu (bez uvrede i inisnuacija na tvoj račun).
Iz mog iskustva u danima kada je Muzej naposećeniji (Novogodišnji kup) i taj prostor je neadekvatan.Било би поштено додати да испред музеја постоји паркинг за аутомобиле и аутобусе, и широко раскошно степениште са улазним платоом на којем може да се добацује лоптица скочица и лиже сладолед купљен у ресторану музеја у неко сунчано мајско преподне (проверено ради).
Isto stepenište i plato se raspadaju, dok su još bili novi zimi si mogao vrat da slomiš na njima, pošto su izvedeni "po projektu". I sada se muče i grče da to nekako srede, radovi su stali (to je već neka sadašnja priča).
Svejedno. Postavio sam kako izgleda pešački prilaz. To je to.