Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Pokusava da unizi grad u kom sam zivi bez ikakvog valjanog razloga :D Nema Beograd nikakve slicnosti sa Pjongjangom :lol:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=432768#p432768:3dzdi5a9 je napisao(la):
beowl » 10 Feb 2017 02:37 pm[/url]":3dzdi5a9]Pa ako tvrdiš da se Beograd ubrzanim procesom pretvara u glavni grad najizolovanije države na planeti onda ne vidim čime takvu tvrdnju možeš da potkrepiš osim ličnim iskustvom odande. Uz to, pitanje kao takvo nije spin jer si u nekoliko postova insistirao na tom pretvaranju Beograda u Pjongjang. Možda sve zajedno nije relevantno za ovu temu (kao što i nije) ali ti si stavio to na sto pa ga izvoli makar nečim obrazložiti.
Što si nervozan, zar su vazduplohovi nacionalne aviokompanije toliko prazni?

Kao što rekoh, potpuno si nesposoban da odgovoriš na jednostavno pitanje a tu nesposobnost pokrivaš vređanjem sagovornika i uvođenjem politike u diskusiju u kojoj joj mesto nije.

Da budemo bolno iskreni, na onim turističkim slikama malobrojnih "namernika", Pjongjang izgleda fenomenalno. Čist grad sa širokim bulevarima :D

Nije fer .... časti te se i uživate tamo u nekom ,, sendvič - anonimusu, , ....
a JA em sam vec tu , em lepši , emi bolji , narolčto aerodinamičniji :lool: :laugh: :lool:
poznato ?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=432805#p432805:2lu8vdpx je napisao(la):
tragac » 10 Feb 2017 04:38 pm[/url]":2lu8vdpx]Sindrom jednocifrenog loadfactora

file.php

Šta očekuješ, da me vređaš iz posta u post i da ti nonstop okrećem drugi obraz? Kredit si imao i potrošio, sad prelazimo na onaj jedini način komunikacije koji internet siledžije poput tebe razumeju.

Na aerodromskom parkingu nema 15 min free, npr da nekom pomognete sa torbom ili sačekate? To sam vidio na dosta aerodroma pa bas sad razmisljam, vazda moram da čekam nekoga gore na odlaske i kažem mu da se popne, a i tih 5-10 min vatam krugove ili niz ulicu se parkiram ili kao mnogi na travi na onom dijelu kad se iskljucite sa autoputa pa pravina.. I rampa ka donjem dijelu za dolaske je samo za specijalna vozila?

Kao što sam jednom rekao. Dok ne vidim šta će to bitno koncesionar da ponudi, ne verujem da je potrebno.

Nista

Nista sto aerodrom sam iz svog prihoda ne bi mogao da uradi.

To i ja mislim, ali neka kozmetika mora da padne xD
Edit: Mada, teško da bi aerodrom sam gradio prugu. Što ne znači da će koncesionar graditi. Tipujem na hotele, bus terminal i nešto bolje veze sa drugim gradovima

Katastrofa.
Mada treba sacekati da vidimo sta ce da ponudi taj koncesionar, da ne pljujemo pre vremena.

Pruga tesko da moze biti u nadleznosti Aerodroma. Svaki put kada sam pricao sa njima na pomen pruge bilo je vidite sa Zeleznicama nemamo veze sa tim.

Hotel se moze dati kao zasebna investicija a ne u sklopu koncesije. Takodje postoji opcija da aerodrom izgradi objekat i da ga preda na upravljanje nekom hotelskom operateru.

Tesko mi je da opisem koliko je ovo velika prevara i zamajavanje javnosti.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=433066#p433066:2fe1miwe je napisao(la):
Igor » 12 Feb 2017, 12:19[/url]":2fe1miwe]Pruga tesko da moze biti u nadleznosti Aerodroma. Svaki put kada sam pricao sa njima na pomen pruge bilo je vidite sa Zeleznicama nemamo veze sa tim.

Hotel se moze dati kao zasebna investicija a ne u sklopu koncesije. Takodje postoji opcija da aerodrom izgradi objekat i da ga preda na upravljanje nekom hotelskom operateru.

Tesko mi je da opisem koliko je ovo velika prevara i zamajavanje javnosti.
Pošto sam saglasan da je reč o obmani, referisaću samo deo za prugu: niti su Železnice, niti Aerodrom samonikli. Država je osnivač i vlasnik oboma. Čak i posle davanja koncesije, država ostaje krajnji vlasnik Aerodroma. Nisam pravnik, ali kao takva može vrlo lako da uslovi koncesionara da mora da sarađuje sa Železnicama oko pruge.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=433060#p433060:1z8n0ply je napisao(la):
DzonTravolta » 12 Феб 2017, 11:51[/url]":1z8n0ply]@Johnny: pošto si u toku, šta se realno može očekivati od koncesionara?

Игор лепо каже, ништа што аеродром сада не може сам да уради. осим да подигну цене услуга, као што су урадили у Загребу, Љубљани и Приштини

....šta se realno može očekivati od koncesionara?
-da koncesionar lepo profitira
-a provizijaši da se opare
-a usput da nam prave štetu tako što blokiraju razvoj druge obližnje vazdušne luke
:sesir:

Ovo je kruna naprednjackog idiotluka, koncesija aerodroma...

Da je idiotluk, idiotluk je.
Da je naprednjački, naprednjački je.
Da bi stranke bivšeg DOS-a uradile isto, uradile bi isto.
Ista garnitura, samo drugo pakovanje.

Vrh